Lentoliikenne 17 artikkelia

Finnairin asiakkaat saavat sata miljoonaa sähköpostia vuodessa, eivätkä ne saa ärsyttää
Markkinointi
Finavian Katja Siberg: "Kannamme oman kortemme kekoon ilmastokysymyksessä, kuten jokaisen arvoketjussa tuleekin"
Yhteiskunta
British Airwaysin uutuuskampanja on "rakkauskirje Britannialle"
Markkinointi
Kommentti
Pekka Lähteenmäki
Finnair, joulupukki, palkintoja – yksinkertainen toimii myös WeChat-markkinoinnissa
Lentoliikenne
Finnairin jouluhaaste nousi WeChatin kolmanneksi parhaaksi loppuvuoden kampanjaksi – "On upeaa päästä globaalien jättien joukkoon"
Markkinointi
Joulu tuo turistiryntäyksen Kittilän lentokentälle — "Kyllä nämä ovat ennätyslukuja"
Matkailu
Lapin matkailun supertalvi tulee taas – "hätyytellään ennätyksiä"Finavian viidelle Lapin lentoasemalle lentää yhteensä 677 charter-lentoa jouluksi, mikä on 89 lentoa viime vuotta enemmän.
Matkailu
Ryanair tiukentaa paikattoman lipun ostajien lähtöselvitysehtojaHalpalentoyhtiö on aikaisemminkin tehnyt kontroversaaleja uudistuksia. Paikattoman lipun ostajia halutaan kannustaa tietystä paikasta maksamiseen.
Lentoliikenne
Kiinalaisten varaukset reippaassa kasvussa – Finnair lisää lentotarjontaansaFinnair kasvattaa lentotarjontaansa aasialaisten matkustajien kiinnostuksen vetämänä ja uudistaa business-luokan palvelua. Annokset tuodaan ravintolatyyliin ja kahvin kanssa on tarjolla seitsemää eri sorttia leivonnaista.
Lentoliikenne
Netflix tekee lentoyhtiöille tarjouksen, joka voi vahvistaa sen omaa brändiäNetflix yrittää saada lentoyhtiöiden kanssa aikaan sopimuksen, jonka myötä Netflix tarjoaisi niille mobiililaajakaistateknologiaa lentokoneissa käytettäväksi.
Lentoliikenne
Kolminkertainen F1-mestari aikoo ostaa Air Berlinin lentokoneita 100 miljoonalla eurollaMaksukyvyttömäksi elokuussa julistautunut halpalentoyhtiö Air Berlin on saanut tarjouksen koneista yllättävältä taholta.
Sijoittaminen
Norwegianilta lahja 100-vuotiaalle Suomelle: Aleksis Kivi ja Jean Sibelius ovat koneiden uudet suomalaissankarit
Taide
Ilmailumuseo järjestää megatapahtuman Helsingin ytimessä: "Kävijämäärä voi mennä yli sadantuhannen"
Tapahtumat
Finavia etsii testimatkustajia kokeilemaan Helsinki-Vantaan laajennusta
Markkinointi
Aiheuttiko tämä Britannian viikonlopun lentokaaoksen? Yksi rikkoutunut virtalähde ei selitä kaikkeaBritannian lentoliikenne oli täydessä kaaoksessa viikonloppuna, kun järjestelmävika pakotti British Airwaysin pitämään koneet maassa. Syyksi on sanottu rikkoutunutta virtalähdettä, mutta kyse on isommasta ongelmasta: yhden virtalähteen ei pitäisi saada aikaan tällaista.
Matkailu
Sammio