Ohjelmistot 12 artikkelia

Suomalainen ohjelmistotalo Eficode tähtää Euroopan valloitukseen: ”Meillä on ollut uskallusta ja rohkeutta”
Digitalous
It-talo Silverbucket laajentaa Yhdysvaltoihin yhteistyössä Vetter Communicationsin kanssa: ”Viestintätyö ei ole ainoastaan tekstien suunnittelua ja laatimista”
Digitalous
Huawein puhelinmallit romahtivat Suomen operaattorimyynnissä – Android-päivityksistä ei ole varmuutta
Puhelimet
Meltwater ostaa someanalytiikkaan erikoistuneen SysomoksenMeltwater vahvistaa sosiaalisen median palvelukokonaisuuttaan yrityskaupalla.
Yrityskaupat
Monster ja Corellia Helsinki tukevat markkinointi- ja viestintäalan työnhakijoita "Suomi 100 -hengessä"Työnhakupalvelu Monster ja Adoben virallinen koulutuskumppani Corellia Helsinki tukevat markkinointi- ja viestintäosaajien työllistymistä tarjoamalla yhden päivän ohjelmisto- ja webtekniikan koulutuskokonaisuuksia sadalle alan aktiiviselle työnhakijalle
Markkinointi
Jätä hyvästit Microsoft PaintilleMicrosoft on julkistanut nipun ominaisuuksia, jotka asentuvat Windows 10 Fall -päivityksessä.
Tekniikka
Koodilla kuria konttorilleLuovuutta on vaikea siirtää ihmisten päistä tietokoneohjelmaan. Yhteystiedot, kustannusarviot ja monet muut asiat sen sijaan sopivat kovalevylle todella hyvin.
luovuus
Pirullisen kätevä XnView
Tämän olisin halunnut luoda
Häh kysyy, miksi kouluun saa lahjoittaa Hesareita muttei Microsoft-ohjelmistoja.
häh
Aika iskeä Meridea
pääkirjoitus
Kaaviosodan julistusMTV3 ja Nelonen hakevat kevään kaaviolla uutta potkua myyntiin. Kanavakisa tiivistyy tiistaina iltana, kun maikkari uusii loppuillan ohjelmiston.
tv-ohjelmat
Kanavan kääntötemppuJorma Sairanen on palannut karanteenista. Nyt puhuu Maikkarin mies: "Ensi syksynä ihmisten suut loksahtavat auki, kun pistämme ohjelmistot ulos.
jorma sairanen
Sammio