Pankit 64 artikkelia

Bränditutkimus 2020: Pankki- ja vakuutusalan yrityksiin ollaan pettyneitä: ”Disruptioille altis”
Markkinointi
Näin Brändien arvostus 2020 -tutkimus ja brändien tunnetutkimus tehtiin
Markkinointi
”Osittain on markkinoista kiinni, kuka pärjää ja kuka ei, mutta myös siitä, miten firmat reagoivat”, sanoo Nordean Therman-Londén
Sijoittaminen
Tilaajille
Tilaajille
Suunniteltu pankissa – näin Grand Onessa parhaana digitaalisena palveluna palkittu Nordean sovellus syntyi pankin oman tiimin käsissä
Sovellukset
S-Pankin korttitiedot osoittavat yllätyksen: ”Verkkokauppaostosten osuus kaikista ostoista ei kasvanut”
Kauppa
”Monella on mielikuva, että pankkiin on vaikea mennä, jos ei ole rahaa” – Säästöpankki ja Arttu Lindeman antavat vastauksia nuorten talouskysymyksiin
Pankit
Danske Bank lahjoitti SOS-Lapsikylän Perhekumppani-palveluun yli 200 000 euroa – summa määräytyi asiakkaiden sovelluslatausten mukaan
Pankit
Nordean pääkonttoria kuvannut drone oli Ylen – ”Nordea oli tiennyt jo viikkoja, että olemme tekemässä heistä rahanpesujuttua”
Media
Maksaisitko siitä, että saat sijoitusneuvoja? Naiset maksavatPankit löivät hynttyyt yhteen pääsymaksua perivien sijoitusvalmentajien kanssa.
Tapahtumat
Kommentti
Marjut Tervola
S-Pankki hukkaa nukkuvat asiakkaansa
Mielipide
Säästöpankin Laine Spellman sanoo: "Pankeilla on peiliin katsomisen paikka"Vastaväittäjänä on maaliskuussa Säästöpankin markkinointi- ja viestintäjohtajana aloittanut Laine Spellman. Artikkeli on julkaistu M&M-lehdessä 10/2017.
Pankit
Ålandsbankenin Itämerikortti kiinnostaa maailmalla - Suomi-pankit kehittävät omia ratkaisujaanÅlandsbankenin Itämeriprojekti, hiilijalanjäljen laskeva Åland Index ja Itämerikortti ovat paitsi vastuullisuustekoja myös maailman parasta mainontaa.
Markkinointi
MP: Apple Pay tulee vihdoin SuomeenApple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.
Kauppa
Kohta voit vinguttaa osittain koivusta tehtyä Visaa – Säästöpankki tuo markkinoille puuta sisältävän pankkikortinSäästöpankki kertoo tuovansa markkinoille ensimmäisenä Suomessa osittain suomalaisesta koivusta valmistetun maksukortin.
Pankit
Apple tuo lähimaksun SuomeenPalvelu mahdollistaa NFC-maksamisen pelkästään viemällä puhelin päätteen päälle.
Digitalous
Sammio