Pörssi 23 artikkelia

Tilaajille
Tilaajille
Google Trends haistoi Netflixin nousun - ennustaa kuluttajakäyttäytymistä paremmin kuin luottamusindeksit
Sijoittaminen
New Yorkissa työskentelevä Sami Viitamäki oli yksi 200 000:sta uuden Teslan varanneesta – ”Tiesin, että tässä on meneillään jotain ainutlaatuista”
Auto
Tilaajille
Tilaajille
Netflixiä odottaa todellinen tulikoe, kun suoratoistopalveluiden pudotuspeli alkaa: ”3–4 suurta jää eloon”
Digitalous
Iddink-kaupan maaliin saanut Sanoma nostaa vuoden näkymiään
Media
Rane Robotti kirjoitti ensimmäisenä työpäivänään analyysin Alma Median tuloksesta – tarkoituksena ei kuitenkaan ole korvata analyytikoita
Tekoäly
Netflix menetti hurjasti tilaajia Yhdysvalloissa – tulosjulkistus syöksi osakekurssin laskuunPalvelu menetti 126 000 kotimaista tilaajaa, kun analyysipalvelu Factset ennusti kotimaan tilaajamäärän kasvavan 352 000 tilaajalla.
Digitalous
Mediatalon drone pörräsi ikkunan takana, kun Nordea valmisteli pörssitiedotetta: "Tämä ilmiö on uusi suomalaisessa yhteiskunnassa"Viestintäjohtaja Kati Tommiska peräänkuuluttaa keskustelua dronejournalismista.
Media
Alma Median tulos parani kautta linjan – Kai Telanne: "uskomme pystyvämme kompensoimaan printin laskua digimainonnan kasvulla"Alma Median digiliikevaihdon osuus liikevaihdosta ylitti katsauskaudella 50 prosentin rajan.
Sijoittaminen
Facebook teki yli kahden miljardin dollarin liikevoiton – yhtiötä odottaa miljardien dollarien sakkoSosiaalisen median tunkion kukko jatkoi vahvaa tuloskuntoaan vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä.
Sosiaalinen media
Coca-Cola Zeron myynti kasvoi yli 10 prosenttia – nyt yhtiö hakee kasvua kahvistaCoca-Colan liikevaihto kohosi yli kahdeksaan miljardiin dollariin.
Pörssi
Jorma Ollila on ehdolla Alma Median hallituksen puheenjohtajaksiAlma Median hallituksen nykyisistä jäsenistä Matti Korkiatupa ja Heike Tyler ovat ilmoittaneet, etteivät he ole enää käytettävissä Alma Median hallituksen jäseniksi.
Media
Sanoma myy sisältömarkkinoinnin liiketoimintansa Belgiassa
Media
Kommentti
Risto Malin
Naiset Pörssiklubiin? EVVKPörssimaailma kaipaa imagonsa kohennusta tasa-arvoisempaan suuntaan. Karhunpalvelus asialle tehdään, jos keskustelu juuttuu pelkästään Pörssiklubin jäsenyyden ympärille.
Mielipide
H&M:llä on ollut vaikeuksia ilman rasismikohuakin: Myynti laahasi syksyllä ja maine on ottanut kolhujaH&M:n osake on ollut pörssissä laskussa keväästä 2015 lähtien. Nyt se on yhtä alhaisissa lukemissa kuin yhdeksän vuotta sitten.
Markkinointi
Pörssissä noheva naisjohtajavuosi - Sanoman Duinhoven teki isoimman kasvunSanoman Susan Duinhoven on kasvattanut johtamansa yhtiön markkina-arvoa rutkasti enemmän kuin kukaan muu naispuolinen pörssiyhtiön toimitusjohtaja, kertoo Talouselämä.
Pörssi
Sammio