Rakentaminen 55 artikkelia

Rakennusteollisuus RT ja Drum ryhtyivät kiillottamaan toimialan kolhiintunutta mainetta: ”Kuilu mielikuvien ja todellisen tilanteen välillä on kasvanut entistä isommaksi”
Rakentaminen
Jätkäsaaren Clarionin viereiseen puukortteliin rakennetaan 8-kerroksinen hotelli – tekijänä kansainvälinen ketju
Matkailu
120 miljoonan euron hotelliprojekti on Suomen historian suurin - uusi ketju suunnittelee useita hotelleja
Matkailu
Hyattin ensimmäinen luksushotelli Pohjoismaissa rakennetaan Seurahuoneen tiloihin: ”Hanke tukee Helsingin kansainvälistymistä ja ydinkeskustan kestävää kehittämistä”
Lifestyle
Hissi on osa rakennuksen brändivaikutelmaa, joten Kone lupaa ”hissielämyksen”, jota luovat esimerkiksi valot ja musiikki
Design
Finnisolin Eristetty totuus -kampanja vie mineraalivillan viestiä eteenpäin räväkällä otteella: ”Koimme, että se oli tarpeen”
Markkinointi
Petri Aarnio Bonava Suomen kaupalliseksi johtajaksi – autoala vaihtui asumiseen
Nimitykset
Viimeinen Ideapark aukeaa: ”Suomi on täynnä, konsepti voisi toimia ulkomailla kakkoskaupungeissa”
Työelämä
SEK viestii Tampereen Kannen areenasta
Digitalous
Espooseen suunnitteilla olevan Lastenmaailma-jättihankkeen taustalla myös N2Espoon Karhusaareen suunnitellun Lastenmaailman tavoitteet on asetettu korkealle. Kävijöitä odotetaan olevan jopa 600 000 vuodessa.
Rakentaminen
Isot ravintolaketjut puuttuvat Redistä – HOK-Elanto panostaa jo TriplaanRedin vuokrausaste on edelleen 85 prosenttia. Neuvotteluja uusien vuokralaisten kanssa käydään koko ajan.
Kauppa
Luksusbrändit Armani ja Bulgari tulevat asuntoihin – maailman superrikkaat loivat uuden kotitrendinEuroopassa on vain seitsemän prosenttia maailman brändiasunnoista, kertoo Bloomberg.
Ulkomaat
Oletko valmis omaan "Redi-seikkailuun"? Arkkitehtikin myöntää, että uusi kauppakeskus on sokkeloPääarkkitehti Pekka Helin myöntää Redin olevan sokkeloinen, koska kauppiaat eivät halua suoria käytäviä. Lähtökohtana oli keskiaikainen kaupunki, kuten Sienna tai Venetsia Italiassa, hän sanoo.
Kauppa
Lidl ja Olympiastadion kimpassa – ruokakauppa haluaa olla ihmisten luona
Kauppa
Apulannan nokkamiehet suunnittelevat Kodin Terra -messutalon sisustusta
Rakentaminen
Sammio