Ruoka 156 artikkelia

Atria uudistaa perinteisen brändilogonsa: ”Sanojen ja tekojen on kohdattava”
Elintarvikkeet
Kotipizza tempaisee ja markkinoi myös kilpailijoitaan: ”Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia tekoja”
Ravintolat
Fazerin kauratuoteperheet löivät hynttyyt yhteen ruokkiakseen kasvavaa trendiä: ”Ero esimerkiksi Ruotsin markkinaan on huikea”
Ruoka
Atria tuo lainagrillit kirjastoihin: ”Tämä havainto on kertonut meille, että kysyntää on”
Ruoka
Lidl rakentaa Vantaalle myymälää jonka pihalla tulee olemaan uudenlaista kuhinaa – erikoisuuksina hyönteishotelli ja lepakonpöntöt
Kauppa
Hartwall rientää ahdingossa olevien ravintoloiden tueksi – ”Tämä on meille varsin merkittävä teko”
Ravintolat
Wolt keräsi 100 miljoonan euron sijoituspotin koronakriisin keskellä: ”Tavallisessa maailmantilanteessa emme nostaisi nyt lisärahoitusta”
Ruoka
Fiksuruoka-palvelu on vähentänyt ruokahävikkiä kaksi miljoonaa kiloa ympäri Suomen
Kauppa
Miltä kuulostaisivat tutut lihapullat kotiovelle toimitettuna? VR toteutti ravintolavaunun verkkokaupan neljässä päivässä: ”Halusimme ilahduttaa”
Innovaatiot
Burger Kingin toimitusjohtaja: Ravintoloidemme pitää muuttua, mahdollisesti ikiajoiksi
Ravintolat
Uusi kotimainen lastenruokabrändi Green Planet Astronauts kulkee omia polkujaan markkinoinnissa: ”Pitää olla kekseliäs, kun ei ole rajattomia budjetteja”
Ruoka
Hans Välimäen 50-vuotisyllätys: kokkilive keittiöstä päivittäin koko toukokuun
Ruoka
Akseli Herlevin Naughty BRGR panostaa kasvuun kriisiin keskellä: kaksi uutta ravintolaa, lähes kaikki lomautetut takaisin töihin – ”Positiivinen vire syntyy konkreettisista teoista”
Ravintolat
Hyppynarut ja käsipainot huudossa Google-hauissa – Zoom ampaisi kovaan kasvuun myös Suomessa, tiedotusvälineistä eniten näkyvyyttä Ylelle
Yhteiskunta
Paulig levittäytyy texmexillä maailmalle ja nyhtökauralla takaoven kautta Yhdysvaltoihin: "Ensimmäinen makukokemus on kriittinen"
Markkinointi
Sammio