Sähkö 15 artikkelia

Fortum palkitsee asiakkaitaan arjen pienistä ilmastoteoista: ”Pikku jutuistakin muodostuu yhdessä suuria”
Ympäristö
Vaasan Sähkön omaperäinen Rakkauskontti herättää kiinnostusta ja ihmetystä ympäri Suomen: ”Kävijät ovat kehuneet rohkeaa markkinointia”
Markkinointi
Brändinsä uudistanut Kotimaan Energia markkinoi rohkeasti, mutta rennosti: ”Meidän on tehtävä jotain hieman eri tavalla, jotta meidät huomataan”
Sähkö
Carunan uusi kampanja johdattaa sähköasioiden saloihin humoristisella otteella: ”Suomalainen arvostaa silottelematonta suoruutta”
Mainonta
Kommentti
Maarit Alkula
Vastuullisuus on uusi musta – paitsi, jos se osoittautuukin hiilenmustaksi
Markkinointi
Kommentti
Matti Kankare
Synninpäästö suomalaisille – muut Pohjoismaat vielä passiivisempia sähkön kilpailuttamisessaKilpailuttamisen ilosanomaa on toitotettava erityisesti nyt, kun sähköenergian tukkuhinta nousi Suomessa viime vuonna peräti yli 40 prosenttia Nordpoolin tukkusähkömarkkinoilla verrattuna vuoteen 2017, kirjoittaa Matti Kankare.
Sähkö
Kommentti
Matti Kankare
Ja näin sähkökilpailu uhkaa hyytyä Netflix-ilmiön myötä – jos ei olla tarkkoinaOnko tuttua? Sähköyhtiöt ovat tarttuneet nopeasti ajan ilmiöön: maksa kuukaudessa x-määrä euroja ja saat summalla tätä ja tätä palvelua.
Sähkö
Fortumin erikoinen kyytipalvelu herätti kansainvälisen lehdistön huomionSingalong Shuttle on saanut huomiota niin Suomessa kuin maailmalla. Kolmen päivän kyytitempauksessa maksuksi käy vain laulu.
Tapahtumat
Kotimaan Energia sai pyyhkeitä puhelinmyynnistä – kauppaa nyt sähköä kadullaKuluttajaviraston hampaissa puhelinmarkkinointitavastaan ollut Kotimaan Energia tekee nyt sähkösopimuksia kadulla.
Markkinointi
Kommentti
Matti Kankare
Turhaakin turhempi sähkön kilpailutusSäävarman sähköverkon rakentaminen näyttää tuhoavan enemmistöltä järkevän sähkön kilpailutuksen.
Sähkö
Sähköyhtiöiden epäasiallinen puhelinmyynti kirvoittaa valituksia – lakimies kertoo, miten sopimus kannattaa kilpailuttaaKKV:n kuluttajaneuvontaan tulee vuosittain parisataa yhteydenottoa sähköyhtiöiden epäasiallisesta markkinoinnista.
Sähkö
Vattenfall on progressiivinen
bumerangi
Millaista sähköä töpselisi tykittää?
mitä&mieltä
Suuri väärinkäsitysKallis, kauhea, kova, kapitalistinen Fortum on kasvattanut sähköasiakkaidensa määrää tasaisesti vuodesta toiseen.
fortum markets
Armollinen sähkönkuluttaja
näkökulma
Sammio