Tasa-Arvo 62 artikkelia

Kolumni
Rasismi ei ole vähemmistökysymys
Tasa-arvo
Tilaajille
Tilaajille
Sukupuoli pois liigan nimestä, nimisponsori mukaan ja pelit Ruutuun – Naisten Liigan muuttuminen Subway Kansalliseksi Liigaksi toi näkyvyyttä, mutta kaupallistuminen on vasta alkanut
Tasa-arvo
Kansainvälistä Gerety Awardsia tuomaroidaan tänä vuonna myös Suomessa – kilpailun kaikki tuomarit ovat naisia
Tasa-arvo
Monimuotoisuus lisääntyy työelämässä ja hyvä veli -verkostot alkavat olla mennyttä aikaa: "En osallistu paneeleihin, joissa on pelkkiä miehiä"
Työelämä
Neste K muistuttaa tyttöjen päivänä stereotypioiden purkamisesta – “Tämän päivän tytöt ovat huomisen naisia ratissa”
Tasa-arvo
Perhetilanne ja sukupuoli vaikuttavat yhä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työelämään
Työelämä
Festarit kiinnittävät nyt huomiota seksuaalisen häirinnän ehkäisemiseen: henkisen tuen tiimi, työpajoja ja ”jopa tabuna” pidetty häirintätukihenkilö
Lifestyle
Piilaaksossa edellytetään jo alihankkijoilta monimuotoisia tiimejä – "Taustaltaan, iältään ja sukupuoleltaan monimuotoinen tiimi osaa suunnitella suuremmalle joukolle sopivia ratkaisuja"
Markkinointi
Suomalaisen ohjelmistoyrityksen rekrytointi-ilmoitus suututti Slush-sukupolven: ”Heräsi kysymys, onko yrityksen työkulttuuri sopiva muille kuin miehille”
Tasa-arvo
Kommentti
Anna-Kaisa Urpelainen
Työnantaja, muista perhemyönteisyys, jos haluat nuoria osaajia töihin
Työelämä
Plan tekee lasten lahjojen sukupuolistereotypiat näkyväksi – "Erot ovat vieläkin olemassa"Lastenoikeusjärjestö Plan selvitti, että tytöille ostetaan usein satukirjoja ja pehmoleluja, kun taas pojille hankitaan useammin autoja ja faktapohjaisia kirjoja.
Markkinointi
Laulava vulva on kaikkialla Libressen mainoksessaOsterit, kukkarot, mekot, lakanat ja ristipistotyöt juhlistavat naisten sukupuolielinten ilosanomaa Libressen mainoksessa.
Mainonta
New York Times: #MeToo vei 201 mieheltä vallan – korvaajista lähes puolet on naisia
Tasa-arvo
Netflixin toiminta hämmentää – kohdistaako palvelu sisältöjä ihonvärin mukaan?Netflixin käyttäjät huomasivat palvelun sisältöjä esittelevissä kuvakkeissa jotakin outoa. Guardianin mukaan kuvissa esiintyvät henkilöt vastasivat katselijoiden ihonväriä.
Digitalous
Kommentti
Risto Malin
Naiset Pörssiklubiin? EVVKPörssimaailma kaipaa imagonsa kohennusta tasa-arvoisempaan suuntaan. Karhunpalvelus asialle tehdään, jos keskustelu juuttuu pelkästään Pörssiklubin jäsenyyden ympärille.
Mielipide
Sammio