Terveys 37 artikkelia

Alkon yllätysveto tuli hyllyyn jäädäkseen: "On tultu varta vasten kyselemään"
Markkinointi
Pauli Waroma jättää Pihlajalinnan: "En todella tiedä, mihin ryhdyn seuraavaksi"
Markkinointi
Suomalaisen CupOfTherapyn eläinhahmot vetoavat aasialaisiin: "Jännittävää ja koskettavaa"
Design
Sosiaalisen median käytön ja masennuksen välillä havaittiin yhteysJo pitkään on epäilty älypuhelinten näpläämisen ja masennuksen välistä yhteyttä. Tuoreen tutkimuksen valossa näin näyttääkin olevan.
Terveys
Tuijotatko näyttöä myöhään illalla? Rottakokeen perusteella ei kannattaisiUrosrotat söivät enemmän sokeria, kun ne oli altistettu yöllä siniselle valolle.
Terveys
Suosittu joukkorahoituspalvelu löi stopin rokotevastaisille kampanjoille: "Pohjautui myytille"Suosittu joukkorahoituspalvelu Indiegogo kieltää rokotevastaiset rahoituskampanjat palvelussaan.
Terveys
Mikael Gabriel antoi kasvot uudelle kolajuomalle – 350 000 pullon ennakkoerä myytiin loppuun hetkessä
Elintarvikkeet
"Yritykset voivat tehdä hyvää omalla osaamisellaan" – Suomen Lasten Syöpäsäätiö Aamu ja Otava julkaisevat äänikirjasatusarjan syöpäsairaiden lasten hyväksi
Markkinointi
Veripalvelusta Mestiksen pääyhteistyökumppani: "Haluamme vähän ravistaa urheilumarkkinoinnin kenttää"
Urheilu
Englannin terveysviranomainen käy taistoon lasten makeisongelmaa vastaan – mainosanimaatio valottaa sokerin liikakäytön riskejä
Yhteiskunta
Moni lapsi pelkää olevansa liikaa netissäLapset kokevat pelien ja netin tuovan iloa ja yhteisöllisyyttä elämään, mutta samalla suuri osa lapsista oli huolissaan omista netinkäyttömääristään.
Terveys
Lisätyn todellisuuden SuperBrainer tuli lätkäotteluihin – "Haluamme päästä eroon kukkahattutädin maineesta"Aivoliitto toivoo lisätyn todellisuuden mobiilipelin tavoittavan nuoria ja miehiä.
Terveys
Maailman kosketuimpiin rintoihin ilmestyi kyhmy – kukaan ei huomannutRothcon suunnittelema rintasyöpäkampanja muistuttaa naisia tarkistamaan omat rinnat säännöllisesti.
Markkinointi
Näitä brändejä suomalaiset arvostavat hammasrutiineissaanArvostetuimmat brändit 2018 -tutkimus selvitti myös hammasharjojen ja -tahnojen arvostusta.
Markkinointi
Netflixin liiallinen tuijottaminen on vienyt jopa sairaalaanNetflixin katselu on hauskaa ajanvietettä, mutta liiallinen sarjojen nauttiminen ei ole aina terveellistä.
Viihde
Sammio