USA 64 artikkelia

Kaliforniassa työskentelevä Milja Hakala kannustaa suomalaisia luovia osaajia maailmalle: "En ole katunut hetkeäkään"
Markkinointi
Someriippuvuus sai lainsäätäjät huolestumaan – uusi lakiehdotus esittää käyttöön järeitä keinoja
Sosiaalinen media
Teollisuuden ja kaupan järjestöt vaativat sääntelyä kuluttajan yksityisyyteen Yhdysvalloissa: "Pakko reagoida"Mikäli ratkaisua ei saada liittovaltiotasolla aikaan vuoteen 2020 mennessä, muutkin osavaltiot alkavat tehdä omia lakejaan ja soveltavat todennäköisesti Kalifornian ja EU:n vastaavia säädöksiä.
Tietoturva
Entinen lakimies laukoo kovia väitteitä Trumpista: "Haluaa vain markkinoida itseään sekä kasvattaa omaisuuttaan ja valtaansa"
Politiikka
Elon Musk herättää entistä enemmän kummastusta: Käytti liekinheitintä ja poltti pilveä suorassa lähetyksessäVideokuvattu podcast-lähetys herättää myös kysymyksiä Muskin terveydentilasta.
USA
Moni amerikkalainen äänesti jaloillaan Facebookin kohun jäljiltäPew'n kyselyyn vastanneista amerikkalaisista 24 prosenttia on poistanut Facebook-sovelluksen kännykästään. Alle 30-vuotiaista näin teki 44 prosenttia.
Sosiaalinen media
Nike sai koko USA:n hämmentymään – episodi alkoi kansallishymnistä
USA
Floridan ampumatapauksen aiheuttama boikottivyyhti kiihtyy – republikaanipoliitikko esitti tiukan lausunnon lentoyhtiö DeltalleUseat yritykset ovat lopettaneet Kansallisen kivääriyhdistyksen jäsenille kohdennetut alennusohjelmansa Yhdysvalloissa helmikuussa sattuneen Floridan kouluammuskelun jälkeen. Tällä viikolla keskustelu on kiihtynyt.
Ulkomaat
Lontoon luuserista johtajaksi New YorkiinRadiossa ja televisiossa Juuso Myllyrinne pärjäsi nokkelilla jutuillaan. New Yorkissa strategiajohtajana hän turvautuu rallienglantiin, kun asiakkaalle pitää kertoa ikäviä asioita.
juuso myllyrinne
Marimekko haluaa ansaita mainostilansaMarimekko valloittaa Yhdysvaltoja houkuttavuuden ja sosiaalisen median avulla. Maksetulle tuotesijoittelulle Mika Ihamuotila sanoo ehdottomasti ei.
marimekko
Many shades of gay - yritys hyvä yhdeksän
Tämän olisin halunnut luoda
Simpli vie kaurajuoman AmerikkaanSuomalainen juoma tunkee terveystietoisten ja kalorikammoisten amerikkalaisten välipalaksi.
simpli
Road trip Amerikan halki
häh
Jenkkiprintti kuihtuu hurjasti
usa
Kaivoskuilusta elokuvataivaalle
tämän olisin halunnut luoda
Sammio