Verkkopalvelut 104 artikkelia

Youtube.fi ryntäsi mainoskakulleYoutube avasi Suomen sivunsa ja kauppaa nyt mainospaikkoja. Ensimmäinen mainostaja on Marimekko.
youtube.fi
Täältä tulee maksumuuri 2.0Lehtitalot valmistelevat kiireesti seuraavan polven maksullisia verkkosisältöpalveluja. Talentum alkaa kaupata Pro-palveluja.
lehtitalot
Mediatalot hyppäävät html5:eenEnsi vuonna nähdään kova kiri, kun mediatalot siirtävät verkkopalveluitaan eri laitteille helposti sopeutuvaan html5-maailmaan.
mediatalot
Verkkolukijat tyrmäsivät Effie-valinnan
effie
Netflix uskoo Maikkarin ja Nelosen lämpenevänVuokrauspalvelu elää vuokratuloilla eikä aio ahmia mainoskakkua.
netflix
Kirjamarkkinointi lyö pikkuleivilleMarko Hyvönen pystytti joutessaan Kirjaseuranta.fi:n aikuisille naisille. Kirjakauppiaat kiittävät ja maksavat vähän.
marko hyvönen
Verkkopalvelu on kallis puhelinluettelo
puheenvuoro
Kauppalehti pystytti maksumuurin
lehdet
Miksi mennä Pinterestiin?Pinterest tuo kuluttajat mainoksen luo ja mainostajan kuluttajan luo. Tekijänoikeudet ja olemattomat hallinnointityökalut aiheuttavat vielä päänvaivaa.
pinterest
Kituva intranet joutaa mennä
puheenvuoro
Spotify on hieman hämärä täsmäaseMusiikkipalvelu Spotify on Suomessa yhtä suosittu kuin nettiradio. Kilpailusyistä yhtiö piilottelee käyttäjätietojaan paikallisilta mainostajiltakin.
spotify
Klikit muuttuvat näpsäkästi rahaksi
verkkopalvelut
Vähän jyrä mediapomoSchibsted Classified Median Suomen toimitusjohtaja Jussi Lystimäki pyörittää ilmaista Tori.fi-kauppapaikkaa ja miettii, miten siellä netissä lopulta tehdään sitä rahaa.
Jussi Lystimäki
Asunnonvälittäjät jättävät Oikotien ja Etuoven
asunnonvälittäjät
Eat.fi saa Maikkarilta markkinointivoimaa
eat.fi
Sammio