Video 15 artikkelia

Piratismi selvässä kasvussa Suomessa: ”Erittäin huolestuttavaa”
Digitalous
Blogi
Aleksi Ylä-Anttila
Luovuus on kestävyysurheilua
Markkinointi
Viimeinen Ideapark aukeaa: ”Suomi on täynnä, konsepti voisi toimia ulkomailla kakkoskaupungeissa”
Työelämä
Tilaajille
Tilaajille
Antti J. Jokisen ohjaamat Hesarin 130-vuotisvideot kertovat, kuinka taistelu sananvapauden puolesta alkoi – ”Nämä arvot ovat todella syvällä Hesarissa”
Media
Teinit viettävät huolestuttavan ison osan päivästään ruudun äärellä – nettivideoiden katselu kasvaa kohisten
Viihde
TBWA\Helsinki suunnitteli Vuoden Toimisto -tutkimuksen kampanjan sokkona: ”Melko hurjaa jälkeä syntyi”
Toimistot
Suomen Lappi pääsi suurelokuvan huiman toimintakohtauksen näyttämöksi: ”Kysyntä on huomattavasti kasvanut”
Markkinointi
Asiantuntijat arvioivat kaupan omien merkkien pakkausdesignia: ”Ilmavuudessaan voisi olla Applen tuote”
Markkinointi
Ei vain suoratoistopalvelu – hittielokuvan toimitus siivitti Netflixin komeaan rajapyykkiinNetflix on erittäin suosittu suoratoistopalvelu, mutta se on muutakin.
Videopalvelut
Netflixin uusi ominaisuus yllättää – ihminen syrjäyttää algoritmitNetflix on tuomassa palveluunsa Collections-osion. Sitä testataan jo Netflixin iOS-versiossa.
Digitalous
Kommentti
Ville Perttula
Lopettakaa ASMR-mainosten tekeminen välittömästi
Markkinointi
YouTube jälleen pedofiilikohun keskellä – Nestlé, Disney ja Epic laittoivat mainonnan jäihinYouTube on ryhtynyt toimiin ongelman poistamiseksi.
Markkinointi
Katso suorana: Nesteen Mika Hyötyläinen ja Hankenin Johanna Frösen keskustelevat markkinoinnin mittaamisestaKetkä hyötyvät eniten mittaamisesta? Miten ROMI mallinnetaan ja pitääkö se mallintaa? Nesteen Marketing Mika Hyötyläinen ja Hankenin Johanna Frösén keskustelevat markkinoinnin mittaamisesta ja tuloksellisuudesta suorassa lähetyksessä kello 14 alkaen. Live-lähetys löytyy artikkelista.
Markkinointi
Hehkut ovat auki - video esittelee myymälän rakennusvaiheessaKeskon ja Oriolan omistaman Hehkun ensimmäiset myymälät avautuvat torstaina 25. tammikuuta.
Video
Vimeo ei lähde haastamaan Netflixiä – yksinkertaisena syynä rahaVideopalvelu Vimeon emoyhtiö IAC:n toimitusjohtaja Joey Levin on paljastanut miksi yritys ei lähtenytkään kehittämään omaa tilausvideopalvelua. Yksinkertainen syy oli raha.
Video
Sammio