Viking line 15 artikkelia

Uusi laiva on lastattu uusilla myyntikujeillaViking Line kerää uudella lippulaivalla entistä suuremman osan matkustajien lompakosta, koska ihmistä hallitsee tunne eikä äly. Ostostäkyt suunnitteli Vertti Kivi.
viking line
Viikkarin kattaus houkutti
kuukauden aikkarimainos
Viking Line haluaa parantua viinariippuvuudestaEi vain viinaa ja tupakkaa, vaan myös nautintoja. Viking Linen uusi konsepti yhdistää vanhaa ja uutta.
viking line
Laiva on lastattu...
hanurista
Kuka pelkää taantumaa?Eivät ainakaan suuret suomalaismainostajat. Silti markkinointiosastoilla eletään sormi liipaisimella.
taantuma
Tuplabuukkaus
hanurista
Musteläikkätesti
hanurista
Mainospaikka
mainospaikka
Punainen viiva nouseeTallinkin investoidessa yritysostoihin ja aluksiin Viking Linella on pidetty jäät hatussa. "Tumput suorina emme ole olleet", Vikingin markkinointijohtaja Risto Peltola korostaa.
matkustajalaivat
Silja vai Viking?
mitä&mieltä
Punainen paroni
avec
Häh?
häh
Viking Line uusiin vaatteisiin
viking line
Meritaistelu 2002Viking Linen markkinointijohtaja Risto Peltola odottaa innolla Silja Linen toimitusjohtajan Heikki Lehmuston ensimmäisiä julkisia kommentteja. "Aina kun siellä on puheet ja tekijät vaihtuneet, panen mittarin päälle ja markkinatutkimuksen seuraamaan tilannetta. Sitten on faktatietoa mahdollisten toimenpiteiden tueksi."
silja line
Viking Line valtaa Tunnelbanan
Viking Line
Sammio