Noniin leidiis and pleiboiizz! Että terska ja moikkuli vaan sullekin, ja kivuliasta huomenta kaikille tasapuolisesti! Se on meikämarjanne, elikkäs naisoletettu, elikkäs kirjoittava immeinen taas suomen kielen kimpussa! Koska rakkaudesta lajiin, ja #koskamävoin! Jesh!

Mut siis ei hyvää päivää ja morientes! Täs on taas oltu peräsuoli ruvella ja meinannu mielenterveys sanoo sopimuksensa irti, ku on tätä suomenkieli-infernoo tullu seurattuu. Pitää kyl olla lääkitys kohillaan, ettei tällä kokemusasiantuntijalla mee fiiwikset atm. On se tämmöin homma, että tasan ei mee nallekarkit, ja boksin ulkopuolellaki alkaa v*****aa ku pientä oravaa.

Asiasta harjanvarteen. Miten meni noin niinkun omasta mielestä?

Kerronpas teille nyt mitä oon täs kesällä hommaillu! Huh hellettä! Ja sanonpahan vaan, että kohta sattuu Juhaa leukaan. Että näin.

Olin nimittäin pikkupirskeissä, sillä avokkini ystävän tukkatohtorina työskentelevä vaimoke täytti 50 vuotta, eikä suotta! Että onnea ponnea, siinä on kyllä nainen parhaassa iässä! Tarjolla oli pikkupurtavaa, mutta mikäli halusi naattia enemmän häpändeerosta, niin OPM.

Siellä oli emäntä laittanu vähä iltapalukkaa ja leipassu kunnon setit makusteltavaks. Oli metukkaa ja jaukkalihaa. Ja tietty limpsaa ja viintä. Päälle vielä ekspressot ja konjamiinit, ni ai että teki kutaa! Omnomnom.

Sit lähettiinki vähä ticotico! Lähti vähä lapasesta, kun oltii soosseissa ja hölökynkölökyn keitottaa meidän legendaarisen poppoon kanssa! Nyt sitä märkää! Ja ei se väärin ole, kun äiät anto öögaa. Oli nimittäin sen verran hyvännäköstä meijeriä ja kermasta emäntää tarjolla, kjeh kjeh!

Mut voi elämän kevät, aamulla oltiinki sit jännän äärellä. Lärvatsalot oli muuttunu darude dartsuliks, soijaa pukkas ja tucca oli kipee. Ei widdu. Siin meinas tulla tsirbulalle suru puseroon, ku mietti et äly hoi, mihin se meni. Ja takaraivossa hakkas luupilla fläsäri jonkun kakslahkeisen iskurepliikistä "jahans se näyttää neitokainen olevan henkkamaukan vaikutuksen alaisena".

Ei jatkoon.

Onnex fiksu ja filmaattinen ystävä oli heti ihan et hear hear, ja lähetti voimatassutukset ja zempatiat. Hyvin sä vedät! Kitooosh ja tänk juu veri meni. Ihanaa kun on ystävät lähellä. Kiitos kun olette <3

Sit ei ku brekkarii nassuun ja pieni välikuolema. Ja ei ku uuteen nousuun! On se hianoo.

Onneks pääs vastapainoksi ottaa myös höllii, nimittäin mökkilife kera ihanien ystävien! Tosin aina ei mee ku Strömsössä. Se tunne, ku meet raksupoksu kultanössykän kans eräjormailee ja sit vastaan tulee kaikenlaisia öttimöttiäisiä, kuten käärmyli, pimppari ja kettu kolossa. Onneks meitin pikkuherra tissitakiainen ei ollut moksiskaan. On se sellain pikkutermiitti! Äitylin oma hanipupsi.

Tuli käännyttyy myös Rohdoksella, jossa sai puhua lontoota ihan kaxneljäseittemän. Semisti oli eeppinen reissu. Ihan kuuskauttaviis! Vahva suositus!

Ei mut nyt nokka kohti arjen haasteita ja käytänteitä. Täytyy kaivaa kiinnostuskiikarit esiin, koska toiminnan tahtotila ja rajapinta siintää jo työmaalla. Pitää fokusoida oikeisiin detskuihin, jumppailla ja jalkauttaa judanssit jiiänee jiiänee etsetera etsetera.

Nyt viä aijjon hetkeksi käpertyä sohvan nurkkaan murmelssonin viekkuun kaakaokupposen kanssa kera nompparellien, ja ummistan hetkeksi nahkakaihtimet. Sitten taas jaksaa kipuilla näiden ihan vaan paristi käytettyjen suomen kielen mahtavuuksien kanssa!

Ei muuta kun jaxuja kaikille teille nättimyksille ja ihanaisille sinne sorvin ääreen. Koodaillaan ja pidetään yhdyntää! Allbright?

Kirjoittaja Elina Kettunen on mainostoimisto Mirumin copywriter.

P.S. Copywriterin tuskanparahduksia VOL 1 on luettavissa täällä.