MotherNature_86Olen seurannut jo jonkin aikaa tätä palstaa ja uskaltaudun nyt ensimmäistä kertaa tänne kirjoittamaan. Olisiko teillä täällä ehdottaa jotain hyvää vaaliehdokasta? Työskentelen markkinoinnin parissa ja itselleni tärkeitä teemoja olisi työelämän ja äitiyden yhdistäminen sekä ilmastoasiat. Kiitos vastauksistanne!

Jorma_Tyypillistä naisen logiikkaa. Ilmasto muka tärkeetä, ja menee silti sikiämään…

Teppo289Juu lisää vaan taakkaa veronmaksajille

Mamma_38Henkilökohtaisesti en ymmärrä miksi pitää tehdä lapsia, jos ei niistä pysty huolehtimaan?! En ymmärrä teitä uraäitejä, joille tärkeintä on vain oma napa. Kyllä lapsen kiintymyssuhde järkkyy, kun hänet laitetaan vieraaseen paikkaan hoitoon ja äiti pääsee ”toteuttamaan itseään”. Kyllä maalaisjärkikin sanoo, että olet huono äiti.

JokuRotiMamma_38, no olipa sulta vuodatus.. Taidat olla joku jälkeenjäänyt tai et ymmärrä ollenkaan reaalielämää. Ajatusmaailmasi on niin kaukana todellisuudesta kuin olla ja voi. Ehdotankin sinua pyrkimään seuraavalle kuulennolle! Ei millään pahalla! Muttei hyvälläkään!!

Teppo289Voi kyynel mikä eukko. Ensin maataan kotona äitiys lomalla veron maksajien rahoilla. Ja sitten tullaan tänne inisemään. Kaikkea sitä näkee sano kätilö.

Nimimerkki_KokemustaOnHenk.koht. en tunne yhtään ihmistä lähipiiristäni, joka ajattelisi noin typerästi. Menisitte tekin markkinointi-ihmiset oikeisiin töihin! Kyllä niin on että näin on.

Täysimettäjä_henkeen_ja_vereenSiis koko toi politiikka ja vaalijuzkat on ainaski mulle ihan täyttä hepreaa:DDD oon pihalla ku lumiukko :DDD No mut mulla onkin vähän ruuvit löysällä vissiin hehe ku on nää imetyshormoonit ;))))

MotherNature_86Eikö kenelläkään tosiaan ole ehdottaa ketään hyvää vaaliehdokasta, jota alun perin kyselin?

Anonyymi1Poliitikkoihin ei ole luottamista missään asiassa! Tämä on faktaa!

Nimetön1Avaan nyt sanaisen arkkuni, mutta ihan sama mulle, vaikka muuttaisit ulkomaille ongelminesi. Ei kuule jäädä kaipaamaan! Toisilla täällä on kuule ihan oikeitakin ongelmia. Hohhoijakkaa…

SuomalainenMies_69Pitäkää hipsterit ja vihervassarit päänne kiinni, teidän takianne vanhusten hoitoon tarkoitetut rahat käytetään maahan muuttoon. Sitäpaitsi ilmaston muutos on homojen teoria.

Jykä44Just niin. Tänne tulleiden kirjoitus taidottomia maahan muuttajia pitäis muka yhteis kunnan hoitaa. Varhais kasvatukseen ei jää mitään. Hävetkää!

Mies_51vuottaKokemuksen syvällä rintaäänellä sanon vaan että kyllä kansa tietää, ketkä on pettureita... Näin olen kuullut usealtakin luotettavalta taholta… En ole katkera, mutta kuitenkin… Loppupeleissä kansan syvät rivit kyllä kertoo totuuden. Surullista…

NeitiXBuaaahhh. Onnex lopetin äänestämisen jo 80-luvulla….. Puhun siis nyt vaan omasta puolestani….

SuomalainenMies_69JÄTTÄKÄÄ MAMUT MEIDÄN MARJAT METSÄÄN!

YOga4LifeEi lähdettäisi haukkumaan toisia, eikä myöskään nimittelemään, vaan yritetään saada rakentava ja asiallinen keskustelu. Lahjaksi sinulle positiivisuutta voimaannuttavan halin kera!

Jykä44Kyllä tilastotkin sen kertovat, ettei siinä pienen ihmisen äänellä oo mitään merkitystä. Täällä joutuu jokainen kärsiin ja päivä kerrallaan on tarvottava… Minullekin tehtiin paksusuolen tähystys ja meni operaatio mönkään. Päättäjien vika sekin. Loppu tulee kuitenki!

MotherNature_86Päädyinkin käyttämään vaalikonetta ja löysin sieltä ehdokkaan itselleni. Kiitos vain antoisasta keskustelusta.

Jykä44Loppu tulee kuitenki!

Kirjoittaja Elina Kettunen on mainostoimisto Mirumin copywriter.