Viime aikoina olen innostunut erityisesti oman hyvinvointini edistämisestä. Löysin hiljattain inspiroivan tarinan YouTube sta terveysvalmentajasta, joka laihtui ja paransi aknensa virtsaansa juomalla. Aluksi juttu vähän epäilytti ja ällötti, mutta sitten löysin lisää samanhenkisiä ihmisiä selviytymistarinoineen. Myös he olivat onnistuneet virtsahoidolla paitsi laihtumaan, myös hävittämään allergiat ja saamaan lisää energiaa arkeen. Ja kun sitä oikein alkaa ajatella, käyhän se järkeen, että ihminen voi itse tuottaa sisältään sopivaa lääkettä moniin vaivoihin. Todellinen ihmeaine tuo virtsa! Varmaan jo luolaihmiset tästä tiesivät, mutta nykyihminen on hävittänyt vanhan perinnetiedon liialliseen länsimaiseen tiedeuskovaisuuteen.

Syyslupauksena itselleni aion nyt kokeilla virtsanjuontia.

Viime aikoina olen myös katsellut kyljessäni olevaa luomea huolestuneena. Googlettelin vähän ja kysäisin asiasta parilta tultulta keskustelupalstalta – ihosyöpä se nyt minuunkin on iskenyt. Aulikilta onneksi kuulin Facebook-ryhmässä, että syövän voisi hoitaa mustalla salvalla. Mediassa levittivät taas juttua, jonka mukaan salva voi tuhota nenän syövyttämällä, olivat siinä haastatelleet jotain länsimaista lääkäriäkin, mutta en kyllä usko– lapsikin tietää, että netissä kuvia manipuloidaan, ja tunnistin musta syöpynyt nenä -kuvan heti manipulaatioksi. Nykyisin tunnen muutenkin vahvasti, että lääkärit ylipäätään ylenkatsovat kansantietoutta . Ehkä ovat kateellisia siitä, että joku muu tekee parempia terveysinnovaatioita kuin tylsät tiedemiehet: Virtsaterapiankin torppasivat perusteettomana. Suomalaisesta mediasta en jaksa edes aloittaa, mutta vain hölmö uskoo, ettei se olisi korruption piinaama ja toimittajien mielipiteet ostettuja.

Sitä paitsi luotan Aulikkiin, sillä olen tuntenut hänet netissä pitkään. Postauksista olen nähnyt, että hänellä on ihana kissakin, joka on täysin terve!

Vaikka tässä nyt vähän ovat terveysmurheet painaneet, on hyvääkin kerrottavaa: Olen päättänyt laittaa myös raha-asiat kerralla kuntoon. Serkun aviomiehen kaveri kertoi, että Thaimaassa olisi muutama avulias herrasmies, jotka ovat suositelleet hänelle Imaginary Lizard Coin -nimiseen kryptovaluuttaan sijoittamista sähköpostitse. Ehkä siinä piilee valtava rikastumisen mahdollisuus, jopa parempi kuin Lotossa! Sijoitus pitää kuulemma tehdä bitcoineissa, pitää vielä selvittää miten saan rahani pankissa muutettua sellaisiksi. Lyön kyllä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, jos siirrän rahani pois vanhasta pankista, nehän ovat nykyisin sellaisia rahanpesupaikkoja, enkä halua olla osa moista epäilyttävää toimintaa.

Onneksi on sentään nykyisin näitä ihania, tavallisia ja ystävällisiä ihmisiä tarjoamassa apuaan epävarmuuksien keskellä vain omaa etuaan ajavien viranomaistahojen täyttämässä maailmassa. Elämä entistä rikkaampana ja terveempänä on taas askelen lähempänä, kiitos teille nettiystävät!

Kirjoittaja on pakinoiden ystävä.