Vuoden Toimisto 2019 -tutkimus on kartoittanut kolmatta kertaa suomalaismainostajien näkemyksiä toimistoista. Palkintogaalassa Bio Rexissa palkittiin kahdeksan toimistoa, kahdeksassa kategoriassa!

Suurien mainostoimistojen kategorian voittajaksi kipusi tänä vuonna TBWA Finland. Kolmatta vuotta mukana ja kolmatta vuotta finalistina, tänä vuonna TBWAn asiakkaat ovat nostaneet toimistonsa ykköspaikalle – hienoa!

Myös viestintätoimistokategoriassa on tänä vuonna uusi voittaja: OSG Viestintä, myös finalisti kolmatta vuotta. Tänä vuonna OSG Viestintä nappasi voiton. Onneksi olkoon!

Pienempien mainostoimistojen voittoon ylsi myös uusi toimisto, ensi kertaa mukana ollut Wörks. Carat Finland voitti hienosti mediatoimistokategorian, ja Marketing Clinic asiakasymmärrys ja –kokemustoimisto-kategorian.

Ja onnea Lataamo Groupille, joka on tapahtumatoimistokategorian ensimmäinen voittaja.

Vuoden brändi ja design –toimisto on taas Agency Leroy, joka voitti kategoriansa myös viime vuonna. Myös Oikio Digital Performance Agency ylsi taas markkinointiteknologiatoimistojen voittajaksi.

Vuoden Toimisto -tutkimus on järjestetty Suomessa nyt kolmena vuonna. Joku voi luulla, että Vuoden Toimisto on tavallinen mainoskilpailu, mutta tutkimus on niin paljon enemmän. Kyllä, kilpailuosa on todella tärkeä. Mutta se perustuu toimistojen omien asiakkaiden tyytyväisyyteen, omat asiakkaat ovat kilpailun ”tuomaristo”.

Ruotsissa meillä on nyt meneillään jo 19. vuosi. ja voimme sen takia myös nähdä mitä tutkimus merkitsee toimistoille, niiden asiakassuhteille ja niiden hyvinvoinnille.

Kun palkintogaala on ohi, on aika tutustua toimistokohtaisiin raportteihin.

Se antaa todellista tietoa siitä, mitä mieltä asiakkaat ovat toimistosta ja yhteistyöstä ja mitä pitäisi parantaa. Sen takia voittaminen on todella hienoa – omat asiakkaat ovat antaneet hienot arvosanat. Mutta pitkäjänteisyys on valttia ja ne toimistot jotka yltävät voittopallille jopa kaksi tai kolme kertaa – tai ovat olleet finalistina monta vuotta - ovat erityisiä voittajia!

Joten – onnea kaikille voittajille – ja erityisesti Agency Leroyille ja OIKIO:lle, jotka ovat taas hienolla tavalla taas yltänyt ykköspaikalle! Kova saavutus!

Pia Grahn, Toimitusjohtaja, Regi