Media

Marja Heinonen 19.11.2016 09:15

Eurooppa kiinnostaa New York Timesia

Colourbox

New York Times ohitti miljoonan maksavan digilukijan rajan vuosi sitten.

Yhdysvaltain presidentinvaalien jälkeen New York Timesin kustantaja Arthur O. Sulzberger Jr. kirjoitti lukijoille kirjeen, jossa se puolittain pyysi anteeksi ja puolittain puolusti lehteään ja tapaa, jolla se käsiteli maan presidentinvaaleja. Hänen mielestään molemmista presidenttiehdokkaista raportoitiin reilusta. Hän kuitenkin totesi, että jatkossa täytyy keskittyä perustehtäväänsä, raportoimaan Yhdysvalloista rehellisesti, ilman pelkoa.

Yhtiökokouksessa aiemmin syksyllä Sulzberger totesi, että New York Times panostaa lukijoiden sitouttamiseen ja kaikkein sitoutuneimpien lukijoiden säilyttämiseen.

New York Times on kulkenut digitaalisen virran etujoukoissa. Se otti ensimmäisten medioiden joukossa käyttöön netissä sisällöilleen maksumuurin vuonna 2011 ja jo vuonna 2013 se oli luonut yli sadan miljoonan dollarin tulovirrat maksullisilla verkkosisällöillään.

Reilu vuosi sitten New York Times ohitti maagisen miljoonan maksavan digilukijan rajan. Tänä vuonna lisää tilaajia on tullut 200 000.

New York Timesilla on nyt yli kaksi miljoonaa maksavaa tilaajaa, kun paperilehti lasketaan mukaan. Paperilehden tilaajamäärät ovat olleet laskussa viime vuodet samoin kuin muillakin sanomalehdillä niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa.

Uusia yleisöjä verkossa New York Times tavoittelee globaaleilla markkinoilla ja panostamalla nuoriin. Suunta on ollut ohjenuorana jo vuosia, vaikka jo New Yorkin alueella medialla on 30 miljoonaa potentiaalista lukijaa. Sulzberger pitää Eurooppaa tärkeänä ja kiinnostavana markkina-alueena New York Timesille. Tuoreimpana aluevaltauksena  helmikuussa New York Times julkisti  espanjankielisille suunnatun New York Times en Espanol -nettisivuston.

Lue koko juttu M&M:n tuoreesta numerosta 20/2016.

Tilaa M&M nyt

M&M:n tilaajana saat markkinointia laajasti käsittelevän lehden kahden viikon välein.

Täytä nimi- ja osoitetietosi alla oleviin kenttiin. Tilauksesi välittyy lehden tilaajapalveluun. Tähdellä (*) merkityt ovat pakollisia.

Lehden saajan tiedot
Maksajan tiedot (jos eri kuin tilaaja)

Tilausehdot

Kestotilaajana saat lehtesi aina edullisimmin. Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat ja jatkuu automaattisesti valitsemallasi laskutusjaksolla (12 kk tai 6 kk), kulloinkin voimassaolevaan kestotilaushintaan jollei toisin ilmoiteta ja ellei tilausta peruta. Vuodessa ilmestyy 22 numeroa.

Hinnat on voimassa toistaiseksi ja koskee vain kotimaan toimituksia, ulkomaille postimaksulisä. Arvonlisävero sisältyy hintaan.

Nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksii. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Talentum Media Oy:n tilaajapalveluun.

Tilaajapalvelun yhteystiedot

Talentum Median tilauspalvelun yhteystiedot:

Puhelin: 020 442 4100 *)
Sähköposti: tilpal@talentum.fi
PL 920
00101 Helsinki

*) Puheluhinnat (sis. alv 24 %):
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min. Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.
Ulkomailta ao. maan ulkomaanpuhelumaksu.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö