Televisio

Ilkka Jauhiainen 12.3.2016 09:16

Operaattori ryhtyy tv-jätiksi - "Suunnittelemme useita merkittäviä uudistuksia"

Arttu Laitala
Henrik Laine siirtyi helmikuussa Soneraan.

Sonera on määrittänyt uudeksi kasvualueekseen tv-palvelut, kertoo MTV:ltä Soneralle siirtynyt Henrik Laine. Tämä voi tarkoittaa harmaita hiuksia perinteisille tv-yhtiölle.

Viime syksynä TeliaSonera ilmoitti ryhtyvänsä uuden sukupolven teleoperaattoriksi. Uuden strategian mukaan palvelujen osuus yhtiön liiketoiminnasta kasvaa.

Yhdeksi investointikohteeksi nimettiin tv-palvelut ja musiikki. Suomessa näistä toiminnoista vastaa tuore tv-johtaja Henrik Laine. Hän siirtyi Soneralle MTV:stä.

Sitä ennen Laine oli pitkään Bauer Mediassa.

"Televisioliiketoiminnassa meillä on maakohtaiset yhtiöt ja sen yläpuolella koko TeliaSoneran taso ja sieltä tuleva tuki. Sisältö- ja teknologiainvestoinnit tehdään konsernitasolla. Suunnittelemme useita merkittäviä uudistuksia palveluiden jakeluun ja sisältöihin", sanoo Laine.

Uudistuksillaan Sonera kiristää kilpailua myös perinteisten tv-yhtiöiden kanssa.

Lue lisää Soneran suunnitelmista uusimmasta Markkinointi&Mainonnasta.

Tilaa M&M nyt

M&M:n tilaajana saat markkinointia laajasti käsittelevän lehden kahden viikon välein.

Täytä nimi- ja osoitetietosi alla oleviin kenttiin. Tilauksesi välittyy lehden tilaajapalveluun. Tähdellä (*) merkityt ovat pakollisia.

Lehden saajan tiedot
Maksajan tiedot (jos eri kuin tilaaja)

Tilausehdot

Kestotilaajana saat lehtesi aina edullisimmin. Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat ja jatkuu automaattisesti valitsemallasi laskutusjaksolla (12 kk tai 6 kk), kulloinkin voimassaolevaan kestotilaushintaan jollei toisin ilmoiteta ja ellei tilausta peruta. Vuodessa ilmestyy 22 numeroa.

Hinnat on voimassa toistaiseksi ja koskee vain kotimaan toimituksia, ulkomaille postimaksulisä. Arvonlisävero sisältyy hintaan.

Nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksii. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Talentum Media Oy:n tilaajapalveluun.

Tilaajapalvelun yhteystiedot

Talentum Median tilauspalvelun yhteystiedot:

Puhelin: 020 442 4100 *)
Sähköposti: tilpal@talentum.fi
PL 920
00101 Helsinki

*) Puheluhinnat (sis. alv 24 %):
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min. Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.
Ulkomailta ao. maan ulkomaanpuhelumaksu.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

17.06.2019 15:56

Frantic nimitti Emma Laihon johtamaan suunnittelua

Laihon keskeisiä vastuualueita uudessa roolissa ovat Franticin suunnitteluyhteisön kehittäminen, asiakkaiden muotoiluosaamisen kehittäminen ja muotoiluverkostoissa vaikuttaminen.