Toimistot

Ville Perttula 16.11.2018 09:44

Tehokas ajankäyttö on Tapauksen resepti kannattavuuteen – "Erikokoiset projektit mahdollistavat ihmisten kehittymisen"

Meeri Utti
Tapauksen toimitusjohtaja Timo Aalto.

Tapauksen tärkeintä työsarkaa on yritystapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen sekä yhtiökokousten järjestäminen.

Asiakastyytyväisyys, tehokas ajankäyttö ja hyvä henki työpaikalla lisäävät yrityksen kannattavuutta, analysoi tapahtumatoimisto Tapauksen toimitusjohtaja Timo Aalto.

Tapaus nousi myös tänä vuonna viiden kannattavimman toimiston joukkoon M&M:n toimistojen top 50 -listauksessa.

Yritys teki viime vuonna 6,1 miljoonan euron myyntikatteen, joka kasvoi vuodessa 2,6 miljoonaa euroa. Tapauksen liiketulos ylti viime vuonna 1,9 miljoonan euroon.

Tapauksen tärkeintä työsarkaa on yritystapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen sekä yhtiökokousten järjestäminen. Lisäksi Tapaus tekee erilaisia kuluttajatempauksia yrityksille.

Aalto kertoo, että Tapaus tekee vuodessa yhteensä noin 500 projektia.

"Meillä on paljon isoja, keskikokoisia ja pieniä projekteja. Erikokoiset projektit mahdollistavat ihmisten kehittymisen, mutta myös työajan käytön tehokkuuden maksimoimisen."

"Myös kiinteät kulut ovat pysyneet matalalla. Toimistomme ei ole esimerkiksi Helsingin keskustassa vaan Otaniemessä. Maksamme kuitenkin ihan vertailukelpoista palkkaa työntekijöillemme", Aalto lisää.

Edellisellä tilikaudella Tapauksen kasvua kiihdytti tapahtumamarkkinointitoimisto Kohu-Liven liittäminen osaksi samaa yhtiötä. Aallon mukaan Kohu-Liven osuus yhtiön viime vuoden liikevaihdosta on noin kolme miljoonaa euroa. Kohu-Liven myyntikate oli noin 600 000 euroa.

Kyseessä oli toinen perättäinen fuusio, sillä vuotta aikaisemmin Tapaus yhdistyi Eastway Impactin kanssa.

Luvut perustuvat M&M:n toimistojen top 50 -selvitykseen, jonka on tehnyt M&M:n yritystutkija Erkka Felt. Lue koko juttu tuoreesta Markkinointi & Mainonta -lehdestä 20/2018.

Tilaa M&M nyt

M&M:n tilaajana saat markkinointia laajasti käsittelevän lehden kahden viikon välein.

Täytä nimi- ja osoitetietosi alla oleviin kenttiin. Tilauksesi välittyy lehden tilaajapalveluun. Tähdellä (*) merkityt ovat pakollisia.

Lehden saajan tiedot
Maksajan tiedot (jos eri kuin tilaaja)

Tilausehdot

Kestotilaajana saat lehtesi aina edullisimmin. Kestotilaus on voimassa niin kauan kuin haluat ja jatkuu automaattisesti valitsemallasi laskutusjaksolla (12 kk tai 6 kk), kulloinkin voimassaolevaan kestotilaushintaan jollei toisin ilmoiteta ja ellei tilausta peruta. Vuodessa ilmestyy 22 numeroa.

Hinnat on voimassa toistaiseksi ja koskee vain kotimaan toimituksia, ulkomaille postimaksulisä. Arvonlisävero sisältyy hintaan.

Nimi- ja yhteystietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksii. Halutessasi voit kieltää tietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä Talentum Media Oy:n tilaajapalveluun.

Tilaajapalvelun yhteystiedot

Talentum Median tilauspalvelun yhteystiedot:

Puhelin: 020 442 4100 *)
Sähköposti: tilpal@talentum.fi
PL 920
00101 Helsinki

*) Puheluhinnat (sis. alv 24 %):
Lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min. Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min.
Ulkomailta ao. maan ulkomaanpuhelumaksu.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö