Lehdet

M&M 20.5.2016 09:44

A-lehdet houkuttelee YouTube-nuoria uudella lehdellä

A-lehdet

Tube on "todellinen fanilehti" YouTube-tähtiä seuraaville nuorille naisille.

Mediatalo A-lehdet lanseeraa lehden YouTube-vaikuttajista eli tubettajista. Elokuussa ilmestyvää Tube-lehteä tuottaa tytöille suunnatun Demin toimitus.

"Tubettajissa on tällä hetkellä valtava imu. Halusimme tarttua tubetusilmiöön ja koota kiinnostavimmat suomalaiset ja ulkomaalaiset tubetähdet yksiin kansiin", A-lehtien liiketoimintajohtaja Pirjo Nurmilaukas sanoo tiedotteessa.

Demi syöksyi tubetusmaailmaan viime syksynä lanseeraamalla oman YouTube-yhteisön. Yhteisöön kuuluvat yhteensä yli 220 000 tilaajaa tavoittavat tubettajat Iinaps, Sleeping Beauty, Twice As Nice, DitaBibiana, By Selma, Ia J, Ronja G ja Tanjaelviira.

"Tubettajat ovat nousseet suosiossa perinteisten viihdetähtien, kuten muusikoiden ja elokuvatähtien rinnalle. Suosituimpien tubettajien videoilla on jo enemmän katselukertoja kuin monilla televisio-ohjelmilla", Tube- ja Demi-lehtien päätoimittaja Anni Lintula sanoo.

A-lehtien mukaan Tube on "todellinen fanilehti". Lehdessä esitellään suosittuja YouTube-tähtiä Suomesta ja ulkomailta. Kohderyhmänä ovat 9-16-vuotiaat tytöt.

Tube-lehti ilmestyy 2. elokuuta ja se on myynnissä myös YouTube-yhteisön livetapahtumassa Tubeconissa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kampanjacheck

17.07.2019 08:12

Helsingin Sanomien viesti Trumpille ja Putinille levisi maailmalle vuosi sitten

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasivat Helsingissä vuosi sitten. Helsingin Sanomien ja TBWA\Helsingin kampanja Welcome to the Land of Free Press on sen jälkeen kerännyt mainetta ja palkintoja. M&M julkaisee nyt verkossa kampanjan taustoista kertovan juttunsa viime elokuulta.