A-lehdet on nimittänyt Mari Paalosalo-Jussinmäen Kotivinkin, Unelmien Talon & Kodin ja Unelmien Käsityöt -lehden päätoimittajaksi. Paalosalo-Jussinmäki siirtyy A-lehtiin Sanoma Lifestylesta, jossa hän on työskennellyt S-ryhmälle sisältöjä tekevän toimituksen päällikkönä.

Paalosalo-Jussinmäen tilalle on nimitetty Tytti Kontula , joka toimii tammikuusta alkaen S-ryhmän toimituksen esimiehenä ja sisältöpäällikkönä. Tehtävässään hän tulee vastaamaan S-ryhmän asiakkaille suunnattujen kanavien sisällöntuotannosta ja jakelusta sekä osallistuu sisältöjen kehittämiseen.

Kontula o n toiminut Glorian Kodin ja Suuren Käsityön päätoimittajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittajana.Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala ottaa vastuulleen Glorian Kodin ja vetää tammikuun alusta alkaen sekä Glorian että Glorian Kodin toimituksia. Suuren Käsityön päätoimittajaksi on nimitetty Outi Hakkarainen, joka on toiminut lehden toimituspäällikkönä. Hakkarainen aloittaa päätoimittajana tammikuussa.