Nimitykset

Ville Perttula 12.2.2018 14:13

A-lehdet nosti Demin päätoimittajan Anni Lintulan johtoryhmään

Anni Lintula on työskennellyt Demin päätoimittajana vuodesta 2012 lähtien.

Nuorten medioiden liiketoimintajohtajaksi ja A-lehtien johtoryhmän jäseneksi on nimitetty yhtiön liiketoimintavastaava Anni Lintula. Lintula jatkaa toistaiseksi myös Demin päätoimittajan tehtävässä. Lintula on työskennellyt Demin päätoimittajana vuodesta 2012 lähtien.

Nimityksellä A-lehdet tiedottaa vahvistavansa asemaansa diginatiivin kohderyhmän asiantuntijana.

”Nuorten muuttuvien mediankäyttötapojen ymmärtäminen on kriittistä mediayrityksen tulevaisuudelle. Anni Lintulalla on pitkä kokemus ja syvä ymmärrys nuorten kohderyhmästä Demi ja Tube-brändien kautta”, A-lehtien toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila kertoo tiedotteessa.

”Olen päivittäisessä työssäni tekemisissä nuorten kohderyhmän kanssa, jonka mediankäyttötavat ja kulutustottumukset eroavat dramaattisesti aiemmista sukupolvista. Haluan jalkauttaa digitaalisen tarinankerronnan osaamista koko A-lehtien organisaatioon ja b-to-b-asiakkaillemme”, Anni Lintula sanoo.

A-lehdet-konsernin muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Liikevoittoa konserni teki viime vuonna 4,9 miljoonaa euroa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö