Nimitykset

M&M 14.6.2017 14:44 päivitetty 14.6.2017 14:54

A-lehtien toimitusjohtaja vaihtuu

Kaisa Ala-Laurila

Juha Blomster jää hallitusammattilaiseksi ja konsulttitehtäviin, kun Kaisa Ala-Laurila ottaa toimitusjohtajan vastuut harteilleen.

A-lehtien liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi 7. elokuuta 2017 alkaen.

Lehtitalon pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Blomster siirtyy pois yhtiön palveluksesta.

Ala-Laurila aloitti viime syksynä A-lehdissä. Hän toimiai emmin Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtajana tammikuusta 2014. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Radio Novan sisältöjohtajana ja Ilta-Sanomien markkinointijohtajana.

"A-lehdissä on aina panostettu ja panostetaan jatkossakin hyviin sisältöihin ja vahvoihin brändeihin, joiden ansiosta olemme vahvasti mukana verkkokaupan ja digitaalisten palveluiden kasvussa erityisesti asumisen, hyvinvoinnin ja tyttöjen kohderyhmissä", Ala-Laurila kommentoi tiedotteessa.

Toimitusjohtajan paikalta väistyvä Blomster kertoo jatkavansa hallitusammattilaisena ja konsultointiin liittyvien toimeksiantojen parissa. Hän toteaa rakentaneensa yhdessä henkilöstön kanssa vankan pohjan konsernin tulevaisuudelle.

"Taloon tullessani tein omistajien kanssa määräaikaisen sopimuksen, jossa sovittiin A-lehtien strategian selkeyttämisestä, digitalisoinnista, uudelleen organisoitumisesta ja toiminnan tehostamisesta. A-lehtien talous on hyvässä kunnossa, digiliiketoiminnan sekä verkkokaupan osuus konsernin liikevaihdosta on merkittävä ja henkilöstö sitoutunutta", Blomster sanoo tiedotteessa.

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytär- ja osakkuusyhtiöt Finnish Design Shop Oy ja Oma Terveys Oy. Konsernin liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa.