Toimistot

Ville Perttula 3.10.2018 14:19 päivitetty 3.10.2018 14:22

Accenture Interactive laajenee Ruotsissa – tällä kertaa ostoslistalla on luova toimisto The World Loves

Jukka Vuokola

Accenture ei kerro julkisuuteen kaupan ehtoja.

Konsulttitalot hankkivat edelleen luovaa osaamista. Nyt Accenture Interactive on ilmoittanut ostaneensa ruotsalaisen The World Loves -nimisen luovan toimiston.

Tukholmassa sijaitseva yritys on perustettu vuonna 2012, ja sillä on laajaa osaamista erityisesti digitaalisten kokemusten suunnitellusta ja luomisesta sekä brändäämisestä.

Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa ruotsalainen SEB-pankki, maksuratkaisuja tarjoava Swish, peliyhtiö Svenska Spel ja Painonvartijat.

Accenture Interactive ei ole julkaissut kaupan ehtoja.

"Meillä on yhteinen intohimo kehittää innostavia ja alaa uudistavia digitaalisia ratkaisuja, jotka tuottavat arvoa asiakkaillemme", Accenture Interactiven Pohjoismaiden johtaja Mattias Boman kertoo tiedotteessa.

Pohjoismaat ovat Accenture Interactivelle strateginen kasvualue sekä luovan työvoiman että digitaalisen osaamisen laajentamisen suhteen.

The World Lovesin toimitusjohtaja Per Ekwall kertoo, että toimiston asiakkaat saavat yrityskaupan vuoksi synergiaetuja.

”Asiakkaamme saavat etua synergioista, joita omat palvelumme synnyttävät yhdistettynä Accenture Interactiven palveluihin, kuten digitaaliseen kauppaan ja immersiivisten kokemusten suunnitteluun. On hienoa päästä osaksi globaalia organisaatiota, joka on rakentamassa digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tulevaisuutta.”

Konsulttijätit ovat ostaneet luovaa osaamista jo vuosien ajan. Accenture Interactive hankki vuonna 2013 palvelumuotoilutoimisto Fjordin, pari vuotta sitten lontoolaisen Karmaraman ja viime vuonna australialaisen The Monkeys -mainostoimiston. Vuonna 2016 Accenture käytti yritysostoihin 1,4 miljardia euroa.

Accenture Interactiven Mattias Boman kertoi viime vuonna M&M:lle, että luovat toimistot auttavat konsulttitaloja parantamaan heidän tuotteitaan.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö