NIMITYKSET

10.10.2013 09:17 päivitetty 4.2.2016 10:35

Aegis Finlandille uusi toimitusjohtaja

Nermin Hairedin oli aiemmin johtaja Nokian digitaalisessa markkinoinnissa.

Aegis Media Finland konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Nermin Hairedin. Hän aloitti tehtävässään lokakuun 8. päivänä. Aiempi toimitusjohtaja Juha Herranen sai potkut maaliskuussa kun Dentsu oli ostanut Aegis-ryhmän. Samana päivänä Herrasen kanssa sai lähteä myös Ruotsin toimitusjohtaja  Göran af Klercker.

Hairedinilla on 14 vuoden kokemus digitaalisesta liiketoimintaympäristöstä  ja vahvaa näyttöä tuloksellisista mobiili-­  ja verkkopalveluista. Lisäksi hänellä on näyttöä liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta sekä analytiikan ja automaation käytöstä osana liiketoimintaa. 

Nermin on ollut viimeiset neljä vuotta Nokialla johtotehtävissä strategian ja kuluttaja-­analytiikan saroilla. Viimeksi hän toimi Nokian digitaalisen markkinoinnin johtajana.

”Nerminin valintaan vaikuttivat hänen vahva liiketoimintaymmäryksensä,  johtamiskokemuksensa sekä kansainvälinen, digitaalisuuteen ja markkinoinnin tuloksellisuuteen painottuva osaamisensa", ilmoittaa Aegis Median pohjoismaiden johtaja Lars Bo Jeppesen tiedotteessa.

Lisäksi Nerminin valintaan vaikutti se, että hän on työskiennellkyt Aegiksen globaalin asiakkaan palveluksessa. Jeppesenin mukaan tämä autta Aegiksen eri yksiköitä toimimaan yhdessä asiakkaiden parhaaksi.

Nermin on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Helsingin Kauppakorkeakoulusta.