Nimitykset

M&M 3.4.2014 14:41 päivitetty 4.2.2016 10:40

Aegis vaihtoi vähän nimeä - Jukka Mannila luovaksi johtajaksi

Jatkossa Aegis Media tunnetaan nimellä Dentsu Aegis Network.

Markkinointiviestintäkonserni Aegis Media Finland muuttaa nimensä kevään aikana Dentsu Aegis Network Oy:ksi. Japanilainen mainosjätti Dentsu osti kansainvälisen Aegis-ryhmän viime vuonna.

Dentsu Aegis Network Oy:n kuusi brändiä ovat mediatoimistot Carat ja Vizeum, luova digitoimisto Isobar, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope sekä tapahtuma- ja elämysmarkkinoinnin toimisto Irokeesi.

Nimenmuutoksen lisäksi yritys vahvistaa rivejään uusilla tekijöillä.

Jukka Mannila aloittaa yhtiössä luovana johtajana. Hän on aiemmin toiminut muun muassa TBWA Helsingissä Senior AD:nä sekä Luxuksella luovana liidinä. Mannilalla on myös kokemusta Nissan Nordicin, Iittalan, Nokian ja If-vakuutusyhtiön asiakkuuksista jo yli 10 vuoden ajalta.

Reetta Suursalmi siirtyy Googlelta Irlannista iProspectiin asiakkuusjohtajaksi. Ennen Irlannissä työskentelyä hän toimi muun muassa Britanniassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Aiemmin mainostoimisto Dynamon osakkaana ja strategisena suunnittelijana toiminut Dan Rönnqvist siirtyy Dentsu Aegis Networkiin innovaatiojohtajaksi. Rönnqvist on työskennellyt aiemmin myös TBWA:lla ja Cap Gemini Ernst &Youngilla.

TBWA Helsingistä Isobariin copywriteriksi siirtyy Janne Vahvaselkä, Janne Honkanen siirtyy mediatoimisto IUM:lta Dentsu Aegis Networkiin mediaspesialistiksi ja mediatoimisto Virran Tuomo Sinkkonen siirtyy Dentsu Aegis Networkin Broadcast-tiimiin vanhemmaksi mediaspesialistiksi.

Kristiina Mäkinen nimitettiin liiketoiminnan kehitysjohtajaksi. Hän siirtyy Suomeen Singaporesta, jossa hän toimi alueellisessa APAC-roolissa työskennellen 14 iProspect-markkinan kanssa puolentoista vuoden ajan.