Hakupalvelut

M&M 23.1.2015 09:13 päivitetty 4.2.2016 09:35

Aikakauslehtien mediahaku uudistuu - "Vastaavaa järjestelmää ei ole muualla maailmassa"

Aikakausmedia

Mediakorttipalvelusta voi hakea aikakauslehtiä esimerkiksi aihealueittain.

Aikakausmedia on uudistanut aikakauslehtien mediatietojen hakupalvelun. Uudistuneessa palvelussa mediatietojen hakumahdollisuudet ovat moninkertaistuneet.

Mediakorttipalvelussa on mukana yli 200 aikakauslehteä. Uudistunut järjestelmä palvelee erityisesti mediapäätöksiä tekeviä.

Palvelusta voi hakea keskeisten mediatietojen kuten esimerkiksi ilmestymisaikataulujen, ilmoitushintojen ja -kokojen lisäksi lehtiä muun muassa aihealueittain tai lehden kuvaukseen perustuen. Kun mieleinen lehtivalikoima löytyy, voi eri lehtien tietoja vertailla keskenään ja laskea valittujen lehtien kampanjahinnan.

"Tämä uusi palvelu on erinomainen työkalu mediatoimistoille, joiden toivomuksesta kehitystyö käynnistyi. Palvelu antaa uusia nappuloita mediapeliin ja helpottaa suunnittelutyötä huomattavasti. Vastaavaa järjestelmää ei ole muualla maailmassa", kertoo tiedotteessa markkinointi- ja tutkimusjohtaja Saara Itävuo Aikakausmediasta.

Uudistunut palvelu toimii jatkossa myös mobiililaitteissa, kertoo Aikakausmedia ADS:n toimitusjohtaja Tony Salminen.

Salmisen mukaan merkittävä parannus palvelussa on myös se, että lehtien mediatiedot kuvauksia ja teemoja myöten ovat englanniksi.

"Palvelumme kansainvälisissä yhteyksissä paranee, sillä huomattava osa mainosaineistojen toimittajista on kansainvälisiä yrityksiä."

Aikakausmedia päivittää vuoden varrella muuttuvat tiedot kuten levikki- ja lukijamäärätiedot sekä uutena asiana myös KMT-lehtien profiilitiedot.

Tiedot mediakorteista siirtyvät suoraan Aikakausmedian tietokannasta mediatoimistojen tietokantoihin.