Yhteistyö

M&M 11.4.2016 13:59 päivitetty 11.4.2016 14:21

Aktia ja R-kioski laajentavat yhteistyötään – "Seuraava askel on katsoa, mitkä pankin tuotekokonaisuuksista sopisivat R-kioskin valikoimaan"

R-kioski kuuluu Suomen suurimpiin franchise-ketjuihin.

"Näemme tässä valtavan potentiaalin omien myyntikanaviemme laajentamisessa", sanoo Aktian konsernijohdon jäsen Carl Pettersson.

Aktia ja R-kioski aloittivat joulukuussa yhteistyön, jota laajennetaan nyt, kun R-kioskin maksujenvälitys siirtyy Aktialle kesällä 2016.

Joulukuussa R-kioskeilla otettiin Aktian Mastercard Prepaid-kortit valikoimiin. Koska yhteystyö käynnistyi hyvin, käynnistyi keskustelu sen tiivistämisesti nopeasti, kerrotaan tiedotteessa.

”Maksujenvälityksen siirtyminen Aktiaan on luonnollinen jatke hyvin alkaneelle yhteistyölle. R-kioski on osaava ja tehokas kumppani Aktialle, ja ketjun laaja kioskiverkosto kasvattaa markkina-aluettamme”, sanoo Aktian konsernijohdon jäsen, johtaja Carl Pettersson.

”Seuraava askel on katsoa, mitkä pankin tuotekokonaisuuksista sopisivat R-kioskin valikoimaan. Näemme tässä valtavan potentiaalin omien myyntikanaviemme laajentamisessa.”

R-kioskeissa pystyy jo maksamaan laskuja. Viivakoodillisten laskujen maksaminen on ollut mahdollista R-kioskeissa jo vuodesta 2011.

”R-kioskilla on Suomen paras ja laajin palveluvalikoima, jota kehitämme jatkuvasti yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Aktia on yhteistyökumppani, joka on rohkeasti ja innovatiivisesti lähtenyt vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin saada myös pankkipalveluita helposti ja nopeasti R-kioskilta”, sanoo R-kioskin ostojohtaja Jaakko Mäkinen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö