Bob Helsingin Aku Ankalle suunnittelema "Aina ei voi mennä putkeen" -ilmoitus on voittanut kevään 2012 Pahvi-palkinnon. Pahvi on Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton ja Helsingin Sanomien neljännesvuosittain järjestämä ilmoituskisa.

"Aku Ankka -ilmoitus hyödyntää erinomaisella tavalla sanomalehden ajankohtaisuutta. Akulla itsellään ei kaikki kuitenkaan mennyt putkeen, vaikka hän sai peitettyä lehden sivulta tekstin ’perjantai 13. päivä’. Sen sijaan mainoksessa on kaikki kohdallaan. Toteutus sopii Aku Ankalle ja ottaa kaiken irti mediaympäristöstä", tuomaristo perusteli valintaa.

Ilmoituksen tekijätiimissä olivat Bobin Jannis Mavrostomos, copywriter Pertti Pällijeff, graafinen suunnittelija Taru Staudinger, graafikko Anttu Brück, strategiajohtaja Jukka Kurttila, projektijohtaja Elina Autio ja projektipäällikkö Miia Länsimäki.

Hesarissa julkaistuja mainoksia tuomaroivat CD Tommy Mäkinen TBWA Helsingistä, AD Ilkka Kärkkäinen Dynamosta, AD Sauli Hirvi Familysta ja AD Anne Rusanen SEKistä.