Sarjakuvat

12.6.2013 14:03 päivitetty 4.2.2016 09:31

Aku Ankka sai oman digitaalisen palvelun

Aku Ankka Lataamo avataan elokuussa.

Maailman ensimmäinen digitaalinen Aku Ankka -palvelu, Aku Ankka Lataamo avataan elokuussa. Palvelu toimii selaimella ja iPad-sovelluksella. Palvelusta löytyy reilut 100 000 sivua Aku Ankka -sarjakuvia koko 60-vuotisen historian ajalta.

"Luomme aivan uudenlaisia sisältöpalveluja, joista suomalaiset voivat nauttia ajasta ja paikasta riippumatta. Digitaaliset palvelut tuovat mediabrändimme entistä tiiviimmin osaksi asiakkaidemme arkea ja kasvattavat niiden kokonaistavoittavuutta", kertoo Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Anu Nissinen.

Palvelussa voi selata tarinoita teemojen, hahmojen, aikakausien ja piirtäjien mukaan. Lehtiä voi lukea myös kokonaisina ilmestymisvuosi kerrallaan.

”Aku Ankka Lataamo palvelee kaikkia Aku Ankan lukijoita iästä, lukumieltymyksistä tai kiinnostuksen kohteista riippumatta. Nyt lukukokemus on myös sosiaalisempi. Käyttäjät voivat arvioida tarinoita ja koota niitä omiksi suosikkilistoikseen sekä jakaa suosikkitarinoitaan muiden Ankkojen ystävien kesken”, kertoo Aku Ankan päätoimittaja Aki Hyyppä.

Akun Ankka -lehden tilaajille palvelu maksaa 4,90 euroa kuukaudessa, muille 9,90 euroa kuukaudessa. Lanseerausvaiheessa tilausjakso on 3-5 kuukautta.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö