Monissa firmoissa puhuttavat ja mietityttävät nyt työvoimakysymykset, rahoitushaasteet ja lopahtanut kysyntä – eikä vähiten markkinointialalla. Markkinointikonserni N2 Helsinki on pyöräyttänyt käyntiin Pysähdy. Arvioi. Toimi! -hankkeen, jonka keskiössä on konsernin toimitusjohtajan Alex Niemisen isännöimä samanniminen podcast. Viikoittain ilmestyvässä podcastissa pohditaan koronatilannetta uusimpien kansainvälisten tutkimusten valossa Suomen johtavien markkinointipäättäjien ja -asiantuntijoiden kanssa. Podcast tehdään etänä.

“Vaikeasta tilanteesta huolimatta nyt ei saa lamaantua. Matkailu- ja ravintolatoimialan nykyhetki näyttää synkältä, kun taas verkkokauppa on kiihtynyt ja kotiintoimituspalvelujen sekä verkkoviihteen kulutus kasvanut räjähdysmäisesti. Nyt on aika innovoida, katsoa tulevaan ja lyödään vettä myllyyn. Pysähdy. Arvioi. Toimi! -podcast tuo esiin näkemyksiä korona-ajan markkinoinnista ja liikkeenjohdosta”, Alex Nieminen kertoo tiedotteessa.

Ensimmäisen jakson vieraana on Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen, toisessa jaksossa kuullaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun työelämäprofessori Pekka Mattilan näkemyksiä ja mielipiteitä tilanteesta.