Aller Media Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Jyrki Rehumäki. 56-vuotias Rehumäki aloittaa Suomen Allerin johtopaikalla maaliskuussa 2020.

Rehumäki siirtyy Allerille ohjelmistoyhtiö Qentinel Finlandin toimitusjohtajan ja maajohtajan paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa A-lehdillä Markkinointiviestintä Dialogin toimitusjohtajana sekä A-lehtien mediamyynnin johtajana. Lisäksi hän on toiminut A-lehtiin fuusioidun Image Kustannuksen toimitusjohtajana.

Allerilla Rehumäki saa johdettavakseen monialayhtiön, joka medialiiketoimintansa rinnalla tuottaa markkinointipalveluita sekä data- ja alustapalveluita.

”Olen innoissani paluusta medialiiketoimintaan ja uudesta pestistäni Suomen Allerin toimitusjohtajana. Aller-konserni on yksi pohjoismaiden johtavista mediataloista, jonka toiminnassa näkyy perheyhtiön pitkäjänteinen sitoutuminen asiakkaisiin, innovaatioihin ja arvoihin. Suomen Aller on onnistunut hyvin liiketoiminnan transformaatiossa digitaalisiin kanaviin ja samalla pitänyt hyvää huolta perinteisistä aikakauslehdistään Seiskasta ja Katsosta”, Rehumäki kommentoi tiedotteessa.

”Viime vuosien investoinnit Allerin henkilöstön osaamiseen, digitaalisiin alustoihin, dataymmärrykseen ja älymarkkinointiin mahdollistavat hyvän kasvupolun tulevaisuuteen”, Rehumäki sanoo.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Erik Aller kertoo olevansa iloinen Rehumäen saamisesta Allerille.

“Hänellä on vankka johtajakokemus ja vahvaa osaamista sekä mediasta että digiliiketoiminnasta ja näyttöä uuden liiketoiminnan kehittämisestä ja toteuttamisesta media-alalla”, Erik Aller sanoo.

Suomen Aller-konserniin kuuluvat aikakausmediat Seiska ja Katso, digialustat Suomi24 ja Treffit24, All Over Press -kuvapalvelu, sisältömarkkinointiyksikkö Aller Ideas ja tytäryhtiöt Data Refinery ja Dingle. Konserni työllistää noin 180 henkilöä Helsingin Sörnäisissä. Suomen Aller kuuluu tanskalaiseen Aller-konserniin.