Aller Media uudistaa treenilehti Fit in ulkoasun ja sisältöjä. Uudistuksen myötä Fit perustaa myös oman sosiaalisen median treeniringin Instagram iin.

Mediakonsernin mukaan uudistuksen läpikäynyt Fit keskittyy aikaisempaa enemmän inspiroiviin treenivinkkeihin, tarinoihin sekä hyvinvointiteemoihin.

"Fit ei ole pelkkä liikuntalehti, sillä liikunta yksinään ei riitä pitämään kehoa terveenä ja kunnossa. Yhtä tärkeää on oikeanlainen ravinto ja mielen tasapaino", määrittelee lehden vt. päätoimittaja Taru Marjamaa tiedotteessa.

Fitin treenipiiriin pääsee mukaan #Fitjengi-hashtagilla somessa. Hashtagin kautta lukijat voivat seurata Fitin vinkkejä ja haasteita sekä lukea tarinoita treenaajien arjesta, jakaa motivaatiokuvia ja osallistua keskusteluun treenaamisesta.

Fitjengin treenit ohjaa hyvinvointibloggaaja Oona Tolppanen, joka on suunnitellut #Fitjengille kuusi treeniä. Ensimmäinen treenijakso julkaistaan lehden verkkosivuilla torstaina 18. helmikuuta. Fitness-kisoista tuttu Tolppanen on nostettu myös uudistuneen Fitin kanteen.