Media

M&M 5.2.2016 11:12 päivitetty 3.3.2016 15:38

Alman talousmediayksikkö ja Talentum ovat nyt Alma Talent

Talentumin ja Alma Median yhdistymisessä syntyvän liiketoimintayksikön nimeksi on valittu Alma Talent.

Alma Median Talousmedia ja yrityspalvelut -yksikön ja Talentumin liiketoimintojen yhdistymisestä syntyvän kokonaisuuden nimeksi on valittu Alma Talent.

Alma Talent julkaisee 19:ää ammatti- ja talouslehteä sekä kirjoja. Lisäksi liiketoiminto tarjoaa eri alojen ammattilaisille ja yrityksille muun muassa tapahtumia, koulutusta ja tietopalveluja.

Alma Talentin medioita ovat muun muassa Markkinointi&Mainonta, Talouselämä, Kauppalehti Tekniikka & Talous, Arvopaperi ja Tivi. Mediat tavoittavat painettuina ja digitaalisina lähes 1 100 000 eri alojen suomenkielistä asiantuntijaa, päättäjää ja sijoittajaa. Ruotsissa Alma Talentin julkaisuja ovat muun muassa Affärsvärlden, Ny Teknik ja Dagens Media.

"Talentumin ja Alma Median integrointi etenee suunnitellusti. Kerromme vuoden mittaan lisää siitä, millaisia palvelukokonaisuuksia rakennamme ja tarjoamme asiakkaidemme hyödyksi", Alma Talentin vetäjä Juha-Petri Loimovuori kertoo tiedotteessa.

Alma Talent toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Baltian maissa. Liiketoiminnon yhteenlaskettu liikevaihto oli 124 miljoonaa euroa vuonna 2014.

Otsikkoa muutettu klo 15:58: Tarkennettu, että kyseessä on Alman talousmediayksikkö, eikä talousyksikkö.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö