Media

Hanna Eskola 10.7.2018 09:40

Amerikan katsotuin aamuohjelma ei päätynytkään Allas Sea Pooliin – kuvauspaikaksi Kauppatorin laidalla kelluva ravintolalaiva

DENNIS G. JARVIS / WIKIMEDIA COMMONS
Nikolai II on ravintola- ja perinnelaiva.

ABC:n Good Morning America -aamuohjelmalla on noin 4,5 miljoonaa katsojaa. Trumpin ja Putinin tapaamisen aikaan ohjelmaa tehdään myös Helsingissä.

Donald Trumpin ja Vladimir Putinin huippukokous 16. heinäkuuta Helsingissä tuo suuret kansainväliset mediat Helsinkiin raportoimaan tapaamisesta live-lähetyksissään.

Yhdysvaltalainen uutiskanava ABC News on tehnyt poikkeuksellisen valinnan kuvauspaikaksi Helsingissä. Se valitsi kuvauspaikaksi Kauppatorin laidalla kelluvan ravintola- ja perinnelaiva Nikolai II:n.

Startup-yritys Shareit Bloxcarin hallinnoimaa alusta käyttävät tiedotteen mukaan presidenttien vierailun ajan yli 30 uutistoimittajaa ja kuvaajaa, joiden joukossa on Yhdysvaltain tunnetuimpia mediapersoonia.

"Aiemmin kuvauspaikaksi veikattiin Allas Sea Poolia, mutta nyt paikaksi on vahvistunut Kauppatorin laidalla sijaitseva, yli 100-vuotias alus Nikolai II. Alus tarjoaa ensiluokkaisen näkymän Presidentinlinnaan ja Kauppatorille", kertoo tiedote.

Good Morning America -aamulähetyksellä on noin 4,5 miljoonaa katsojaa. Se lähetetään ABC-kanavalla arkipäivisin kello 7–9, eli Suomen aikaan ohjelma esitetään kello 14–16.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

22.02.2019 11:44

Epäonnistumisen jalo taito

Tieteessä epäonnistunut koe on arkipäivää. Haluttuun lopputulokseen pääseminen edellyttää lähes aina vähintään yhtä päin seiniä mennyttä testiä. Tätä viisautta hyödyntävät myös modernit, menestyvät yritykset.