Nimitykset

M&M 28.4.2017 09:21

Ami Hasan valittiin Art Directors Club of Europen presidentiksi

Arttu Laitala
Ami Hasan keväällä 2015.

Ami Hasan on ensimmäinen suomalainen, joka johtaa eurooppalaisen luovan suunnittelun kattojärjestöä.

Barcelonassa päämajaansa pitävä eurooppalainen luovan suunnittelun kattojärjestö saa ensimmäistä kertaa suomalaisen keulakuvan, sillä Hasan & Partners Groupin hallituksen puheenjohtaja ja perustaja Ami Hasan on valittu Art Directors Club of Europen (ADC*E) presidentiksi.

Valinnan tekivät ADC*E:n kuuluvien 20 eurooppalaisen jäsenjärjestön edustajat. Valinta julkistettiin Vuoden Huiput 2016 -gaalassa. Grafian Vuoden Huiput -kilpailu on osa ADC*E-verkostoa.

"Markkinointiviestinnän alaa kohtaa yhä suurempi kilpailu konsultti- ja teknologiayritysten suunnasta. Vanhat raja-aidat kaatuvat ja meidän on tuotava luovaa ajattelua, suunnittelua ja tarinankerrontaa asiakkaiden kaikkiin kuluttajakohtaamisiin”, Hasan kertoo tiedotteessa.

ADC*E:n Hasan haluaa avautuvan yhä enemmän kaikkien alojen luovien suunnittelijoiden suuntaan ja saavan entistä suuremman tunnettuuden ja näkyvyyden.

Aiemmin ADC*E:n presidentteinä ovat toimineet Amir Kassaei (2012–2017) lisäksi muun muassa John Hegarty (UK) ja Franco Moretti (Italia).

Suomessa ADC*E:ta edustaa Grafia ry.