Otavamedia an kuuluva NettiX kertoi eilen ostaneensaenemmistöosuuden Ampparit Oy:stä.

Ampparit pyörittää uutisportaali Ampparit.comia ja kansainvälistä mediaseurantapalvelua Witpikiä. 250 lähteestä uutisotsikoita kokoavalla Ampparit.com-sivustolla vierailee viikottain reilut 200 000 eri kävijää.

Toinen yrityksen perustajista, toimitusjohtaja Petteri Hannonen ei kommentoi kuinka suuren enemmistön NettiX Amppareista omistaa. Myös kaupan hinta on salaisuus.

Hannonen kertoo, että yrityksen toiminta jatkuu kaupasta huolimatta entisellään. Hannonen jatkaa yrityksen johdossa, eikä henkilöstövaihdoksia ole luvassa.

"Toimintamme Ampparit.comin ja Witpikin suhteen jatkuu kuten tähänkin saakka."

Kolme henkilöä työllistävän yrityksen liikevaihto oli viime vuonna puoli miljoonaa euroa.

Hannosen mukaan yrityksen ensisijainen pyrkimys on kehittää Ampparit.comin käyttäjäkokemusta ja houkuttelevuutta entisestään.

"Halusimme löytää kumppanin, joka jakaa visiomme tulevaisuudesta ja jolla on vahva tahtotila viedä asioita yhdessä eteenpäin. Luonnollisesti kumppanuus suuren mediatoimijan kanssa antaa Ampparit Oy:lle sekä koko henkilökunnallemme entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä sekä palvella asiakkaitamme paremmin kuin koskaan aikaisemmin", Hannonen perustelee myyntiä.