Nettimedia

23.12.2009 10:27 päivitetty 4.2.2016 09:50

Ampparit laittaa uutiset maailmankartalle

Ampparit.com näyttää jatkossa uutisotsikot myös paikkatiedon perusteella. Googlen karttojen pohjalle rakennetulla Uutiskartalla otsikot näkyvät siellä, missä ne tapahtuvat.

Uutiskeräin Ampparit.com näyttää jatkossa uutisotsikot myös paikkatiedon perusteella. Google Maps:n pohjalle rakennetulla Uutiskartalla otsikot näkyvät siellä, missä ne tapahtuvat.

– Paikkatiedon ja uutisseurannan yhdistämistä olemme tutkineet jo lähes vuoden. Myös uutisiin pätee se sääntö, että mitä lähempänä ihmistä jokin asia on, sitä todennäköisemmin se on tärkeää ja mielenkiintoista, kertoo Ampparit Oy:n toimitusjohtaja Petteri Hannonen tiedotteessa.

Uutiskartan rakentaminen edellytti myös uutislähteiden ja Amppareiden yhteistyön tiivistämistä.

– Uutiskartan on mahdollistanut nimenomaan uutislähteiden innostuminen asiasta. Olemme saaneet mukaan jo useamman median ja uskon, että joukko kasvaa palvelun tullessa tutuksi, lisää Hannonen.

Mukana Ampparit.com:n Uutiskartan lähteissä ovat tällä hetkellä Yle, Iltalehti, Vartti, Suomen Kuvalehti, Keskisuomalainen ja Savon Sanomat.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yhteiskunta

23.08.2019 14:59

Kuntaliitto valitsi Milttonin

Suomen Kuntaliitto ry on valinnut Milttonin viestintä- ja markkinointipalvelujensa strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi.