Mediaseuranta

11.5.2010 09:09 päivitetty 4.2.2016 11:34

Ampparit pörrää mobiiliin

Sampo Korhonen

Uutiskeräin Ampparit.comia luotsaava Ampparit Oy julkistaa mediaseurantapalvelustaan mobiiliversion.

Uutiskeräin Ampparit.comia luotsaava Ampparit Oy julkistaa Witpik-mediaseurannastaan mobiiliversion. Witpik Mobile vastaa älypuhelinten ja operaattorien tarjoamien datapakettien yleistymistrendiin.

Erityisesti nopeasti päivittyviä internetjulkaisuita seuraava Witpik hakee tietoa taukoamatta, määriteltyjen tarpeiden mukaisesti esimerkiksi verkon internetin uutisista, blogeista, keskustelupalstoilta sekä tiedotteista.

Nyt mediaseurantaa voi käyttää myös mobiililaitteella.

– Mediaseurantamme mobiiliversio tukee sekä omaa strategiaamme että yleistä kehityskulkua. Business Intelligence -työkalut ovat menestyvien organisaatioiden käytössä yhä keskeisempi työväline, joka kuuluu paitsi johdolle myös työntekijöille, sanoo Ampparit Oy:n toimitusjohtaja Petteri Hannonen tiedotteessa.

Ampparit vei mediaseurantapalvelunsa Venäjän markkinoille kevättalvella Witpik-nimikkeellä.

– Kun Suomessakin mediaseurannan mobiilikäytön voidaan sanoa olevan tuore asia, niin Venäjällä Witpik tulee erottumaan entistä innovatiivisempana palveluna, haastaen paikalliset yritykset sekä heidän markkina-asemansa yhä vahvemmin, Hannonen jatkaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yhteiskunta

23.08.2019 14:59

Kuntaliitto valitsi Milttonin

Suomen Kuntaliitto ry on valinnut Milttonin viestintä- ja markkinointipalvelujensa strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi.