Nimitykset

M&M 7.1.2016 11:14 päivitetty 3.3.2016 15:37

Anette Raunio palaa NRJ:lle - aloittaa kanavajohtajana

NRJ Finland

NRJ Finlandin markkinointijohtajana aiemmin toiminut Anette Raunio aloittaa yhtiön kanavajohtajana helmikuussa.

Radioyhtiö NRJ Finland on nimittänyt Anette Raunion kanavajohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1. helmikuuta. Raunion vastuulle kuuluu sekä Radio NRJ että Radio Nostalgia.

Raunio palaa NRJ:lle mediatalo MTV:ltä, jossa hän on viime vuoden vastannut MTV Radioiden markkinoinnista. NRJ Finlandin ja radiokanava Novan mediamyynnit yhdistyivät syksyllä 2014. NRJ Finlandin myynnin ja Novan myynnin työntekijät siirtyivät tuolloin MTV:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

"Aivan huikea palata takaisin ja aivan radion sydämeen. Rakkaus radioon ei kuole koskaan ja tämä on intohimon laji", Raunio kertoo tiedotteessa.

Aiemmin Raunio on toiminut NRJ:llä muun muassa markkinointijohtajana ja tutkimuspäällikkönä. Hän on työskennellyt aiemmin myös muun muassa Nelosella, Taloustutkimuksella ja Talentumilla.

"Nyt on aika muutokselle ja syksyn aikana muutoksia on jo toteutettu, kun uusi NRJ:n Aamu Viki ja Köpi aloittavat maanantaina. Toinen brändimme Radio Nostalgia jatkaa levittäytymistä, kun uusia kuuluvuusalueita on tiedossa lisää tänäkin vuonna", Raunio sanoo.

NRJ Finland on osa kansainvälistä NRJ Groupia.

"Kansainvälisen ketjun tuki näkyy esimerkiksi siinä, että saamme viimeisimmät tiedot eri markkinoiden musiikkitrendeistä ja radion kuuntelijoiden käyttäytymisestä", Raunio toteaa.

NRJ Finlandin nykyinen kanavajohtaja Tomi Saarinen "on päättänyt jatkaa urallaan eteenpäin ja kertoo suunnitelmistaan lisää ensi viikolla", kerrotaan tiedotteessa.