Angry Birds Evolution -peliin tulee saataville uusi hahmo Halloween-sesongin ajaksi. Kyseessä on Iron Maiden -yhtyeen maskotti Eddie, josta on tehty Angry Birds -maailmaan sopivasti Eddie-lintu.

Viihdeyhtiöksi laajentaneen Rovio n mukaan kyseessä on tribuutti pitkän linjan heavy-metalliyhtyeelle. Rovio ehdotti yhteistyötä Iron Maidenin manageriyhtiölle Phantom Music Management ille.

"Tiimissämme on isoja Iron Maiden -faneja ja Eddie oli sekä ensimmäinen vaihtoehtomme että luonteva valinta Angry Birds Evolutioniin", pelin tuotejohtaja Miika Tams sanoo yhtiön tiedotteessa.

Pelaajien on mahdollista saada Eddie-lintu hyppysiinsä alkaen 18. lokakuuta. Hahmo on saatavilla pelissä kahden viikon ajan. Jos Eddie-linnun saa pelissä tiimiinsä mukaan tällä aikavälillä, sen saa pitää ikuisesti.

Eddie the Birdistä on pelissä neljä eri versiota. Halloween-tapahtuman ajan pelissä kuullaan myös neljä Iron Maidenin kappaletta.

Angry Birds on aloittanut Eddie-linnun ja Halloween-tempauksen markkinoinnin tänään maanantaina. Eddien pelihahmosta on julkaistu mainosfilmi ja asiasta kertovat muun muassa Pocket Gamer, Touch Arcade ja Helsingin Sanomat.

iron