Nimitykset

Sanna Pekkonen 4.4.2018 14:46

Anna Hellerstedt on KSF Median uusi toimitusjohtaja

KSF Media
Hufvudstadsbladetia julkaiseva KSF Media kertoi syyskuussa perustavansa HSS Median ja Åbo Underrättelserin kanssa yhteisen uutistoimiston.

Anna Hellerstedt siirtyy KSF Median johtoon Mustilta ja Mirriltä.

Mediakonserni KSF Median uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty ruotsalainen Anna Hellerstedt.

Hellerstedt siirtyy tehtävään lemmikkieläintarvikkeita myyvältä Mustilta ja Mirriltä, missä hän on työskennellyt palveluista vastaavana johtajana. Aiemmin Hellerstedt on työskennellyt muun muassa ruotsalaisessa vienninedistämisorganisaatiossa Business Swedenissä Helsingissä.

Hellerstedt aloittaa KSF Median toukokuun alussa.

KSF Median hallituksen puheenjohtaja Kaj-Gustaf Bergh kuvailee, että Hellerstedt nousi valintaprosessin aikana ilmiselväksi valinnaksi.

"Ymmärrämme nyt, miltä tulevaisuuden mediayhtiön pitää näyttää. Anna Hellerstedtillä on tarvittavat ominaisuudet siihen, että KSF Media voi tarttua olemassa oleviin mahdollisuuksiin" Bergh sanoo tiedotteessa.

"KSF Media ei ole yksin haasteidensa kanssa. Suuret haasteet ovat aina houkutelleet minua ja odotan innolla pääseväni etsimään tietä eteenpäin KSF Median työtekijöiden kanssa", Hellerstedt sanoo.

KSF Media julkaisee Hufvudstadsbladetia, Hangötideningeniä, Loviisan Sanomia, Västra Nylandia ja Östnylandia.

KSF Median toimitusjohtajat ovat vaihtuneet viime vuosina tiuhaan. Edellinen toimitusjohtaja Svante Wahlbeck oli ehtinyt työskennellä yhtiössä vain reilu puoli vuotta, ennen kuin hän jätti paikan marraskuussa. Myös Wahlbeckin edeltäjä Jens Berg ehti olla alle vuoden tehtävässä ennen eroilmoitustaan.

Yle Svenska kertoi eilen, että myös Kaj-Gustaf Bergh on siirtymässä pois KSF Median suurimman omistajan Konstsamfundetin johdosta.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö