Nimitykset

Aleksi Ylä-Anttila 11.10.2018 14:15

Anna Porvarista Kantar TNS:n kaupallinen johtaja: "Digitaalisuuden läpivieminen kaikessa tekemisessä ensiarvoisen tärkeää"

Kantar TNS
Anna Porvari on työskennellyt viimeksi Carat Finlandin operatiivisena johtajana.

Syyskuussa Kantar TNS:n kaupallisena johtajana aloittanut Anna Porvari on työskennellyt pitkään markkinoinnin ja mainonnan parissa.

Viimeiset viisi vuotta Carat Finlandin operatiivisena johtajana ja Dentsu Aegis -konsernissa asiakkuusjohtajana työskennellyt Anna Porvari on nimitetty Kantar TNS:n kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi syyskuun 24. päivä alkaen.

Kauppatieteiden maisteri Porvari on työskennellyt uransa aikana markkinoinnin ja mainonnan alan eri tehtävissä sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

Porvari on työskennellyt aiemmin muun muassa kymmenen vuotta New Yorkissa, jossa hän toimi muun muassa Kantar Millward Brownilla digitaalisen mainonnan liiketoimintayksikön johtajana.

Porvari kertoo seuranneensa kiinnostuneena Kantar TNS:n uusia avauksia datan saralla. Hän kertoo haluvansa olla mukana tuomassa kokonaisvaltaista konsultatiivista näkemystä sekä kansainvälistä osaamista Kantar TNS:n asiakkaiden käyttöön.

"Näen digitaalisuuden läpiviennin kaikessa tekemisessämme ensiarvoisen tärkeänä. Kaikki tämä avaa uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme kasvaa ja laajentaa liiketoimiaan niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla", Porvari arvioi tiedotteessa.

Markkinatutkimusyritys Kantar TNS Oy:n liikevaihto tilikaudella 2017 oli 12,6 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 1,6 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä tilikauden lopussa oli 81 työntekijää.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö