Nimitykset

M&M 18.1.2016 09:03 päivitetty 3.3.2016 15:37

Antti Järvisestä Google Suomen uusi maajohtaja

Karoliina Paavilainen
Suomen Googlen maajohtaja Antti Järvinen.

Antti Järvinen on nimitetty Googlen Suomen maajohtajaksi.

Antti Järvinen aloittaa Googlen Suomen maajohtajana kesäkuussa.

Järvinen siirtyy tehtävään Sanoma Media Finlandin kaupallisen johtajan paikalta, missä hän on toiminut vuodesta 2014. Ennen Sanomaa hän toimi ensin Toinen Helsingin toimitusjohtajana, ja kun yhdysvaltalainen Omnicom Media Group osti toimiston vuonna 2012, Järvisestä tuli Omnicom Media Groupin Suomen toimitusjohtaja.

"Tuntuu hienolta päästä osaksi Googlea näinä jännittävinä aikoina", Järvinen sanoo tiedotteessa.

"Suomalaiset yritykset ovat keskellä digimurrosta, joka vaikuttaa kaikkiin liiketoiminnan osa-alueisiin. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään asiakkaidemme kanssa ja auttamaan heitä toteuttamaan digistrategioitaan."

Googlen Suomen maajohtajan paikka vapautui noin vuosi sitten, kun tehtävää seitsemän vuotta hoitanut Anni Ronkainen siirtyi Keskon liiketoiminnan kehityksestä, digitaalisesta liiketoimintaympäristöstä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kauppa

19.02.2018 08:48

Kuluttajien noussut luottamus näkyy Alkossa ja autokaupassa

Kuluttajat uskaltavat jo kuluttaa muuhunkin kuin asumiseen. Talouselämä kertoo, että moottoripyörien ja arvokkaiden autojen myynti lisääntyy. Alkosta tarttuu mukaan entistä kalliimpia juomia eikä ruokakaupassakaan ratkaise enää pelkkä hinta.