Suoratoistopalvelut

TIVI 15.2. 09:20

Apple aikoo pian julkaista oman kilpailijansa Netflixille

Colourbox

Lähteiden mukaan julkaisutapahtumaan on tulossa liuta Hollywood-tähtiä.

Apple aikoo julkaista uudet uutis- ja videopalvelunsa ensi kuussa, kirjoittaa Bloomberg. Projekteista perillä olevat lähteet kertovat, että julkaisutapahtuman päivämääräksi olisi päätetty 25. maaliskuuta.

Lähteet paljastavat myös, että tapahtumassa nähdään liuta kovan luokan Hollywood-tähtiä mukaan lukien Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner, ja ohjaaja JJ Abrams.

Videopalvelun odotetaan muistuttavan pitkälti sen kilpailijoita kuten Netflix ja Amazon Prime Videota. Luvassa lienee siis sekoitus Applen muualta hankkimia ja sen itse rahoittamia sarjoja sekä elokuvia.

Vaikka julkaisutapahtuma on jo maaliskuussa, itse palvelu aukeaa vasta "kesään mennessä", lähteet kertovat Bloombergille.

Uuden videopalvelun sisältö integroidaan todennäköisesti iPhonejen, iPadien ja Apple TV -laitteiden Apple TV -sovelluksiin. Maksullisella tilauksella aukeavan aarrearkun lisäksi tarjolla ennustetaan olevan jonkun verran ilmaista sisältöä.

Julkaistava uutispalvelu puolestaan liitetään luultavasti nykyiseen News-sovellukseen. Luvassa on todennäköisesti tilauspohjainen uutistenlukupalvelu, jossa voisi lukea rajattomasti mukana olevien kustantamoiden lehtiä.

Applen News-sovellus on toistaiseksi saatavilla vain Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Australiassa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö