Videopalvelut

Ari Karkimo 10.10.2018 13:35

Applen kehittämä videopalvelu herättää hämmennystä: "En usko, että Applelle sisältöjä tekevilläkään on siitä mitään aavistusta"

Colourbox

Applen uskotaan valmistautuvan oman videopalvelunsa julkaisemiseen. Kun näin suuri peluri valmistautuu tulemaan kentälle, esimerkiksi Netflixin luulisi olevan kaikki tuntosarvet pystyssä.

Applen valmisteluista oman videopalveluiden suhteen tiedetään varsin vähän. Tähän asti on kuultu muun muassa, että kiroilua ei ohjelmissa aiota suosia. Arvaukset sijoittavat "Applen netflixin" avautumisen ensi vuoden puolelle.

Cnet kirjoittaa, että Netflixin sisällöistä vastaavalta Ted Sarandosilta on Vanity Fairin järjestämän tapahtuman yhteydessä kysytty, mitä tämä tietää Applen aikeista.

"Minulla ei ole aavistustakaan, millainen Applen tuote on. Luulen, ettei kukaan tiedä. En usko, että Applelle sisältöjä parhaillaan tekevilläkään on siitä mitään aavistusta", hän sanoo.

Netflixin luulisi olevan huolissaan, kun pahaksi kilpailijaksi kenties tulevasta palvelusta on hatarat tai jopa olemattomat tiedot, mutta ei. "Emme juuri keskity minkään kilpailijan tekemisiin", Sarandos sanoi.

Cnetin tietojen mukaan Apple on varannut miljardi dollaria sisältöihin, joiden parissa työskentelee koko joukko tunnettuja nimiä. Vertailun vuoksi: Netflixin sijoitukset omiin sisältöihin ovat nyt 8 miljardia vuodessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö