Printtimedia

M&M 26.5.2015 12:11 päivitetty 4.2.2016 10:56

Apu-tuoteperheeseen uusi lehti - "Tuo selkeyttä sekavaan maailmaan"

A-lehdet haluaa tuoda lukijoille vastapainoa tämän päivän "somepöhinälle".

A-lehtien kustantama Apu on julkaissut tänään uuden printtilehden Apu Lukemiston ensimmäisen numeron.

"Kohujen, klikkausten ja somepöhinän keskellä on hankalaa hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää, mitä ympärillämme todella tapahtuu. Apu Lukemisto tuo selkeyttä sekavaan maailmaan niin, että hälinästä alkaa erottua kokonaisuuksia", päätoimittaja Marja Aarnipuro sanoo tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan lehden kohderyhmää ovat ihmiset, jotka "rakastavat lukemista". Tavoitteena on, että lehden kanssa vietetään paljon aikaa kiireettömästi.

Avun toimituksen lisäksi Apu Lukemistoa ovat olleet tekemässä Jörn Donner, Tuomas Enbuske, Heikki Hiilamo, Tiina Raevaara ja Johanna Sinisalo.

Uudessa lehdessä muun muassa vieraillaan Dannyn eli Ilkka Lipsasen kodissa, jonka hän esitteli Avulle vuonna 1985 sähkökotina, ja tutustutaan Korsnäsiin, Suomen uusiin yhteiskuntaluokkiin sekä esimerkiksi Akseli Gallen-Kallelan elämään.

"Aikakauslehtien voima on punnitussa sanassa ja vahvassa kuvassa. Uskomme A-lehdissä vakaasti suomalaisten haluun lukea viimeisteltyä journalismia”, myynnin ja markkinoinnin johtaja Pirjo Nurmilaukas kertoo.

Apu-tuoteperheeseen kuuluvat Avun ja Apu Lukemiston lisäksi Apu Terveys, ApuRistikot ja ApuKrypto. Lehtiä julkaisee A-lehdet Oy.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö