Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen ovat mukana suunnittelemassa ensi kesän Asuntomessuilla esiteltävän Kodin Terra -talon sisustusta ja stailausta.

Santapukki on kertonut talonrakennusprojektistaan myös julkisuudessa. Lisäksi Santapukin ja Wirtasen perustama Apulanta Oy omistaa kymmeniä vuokra-asuntoja ja kokonaisia pienkerrostaloja ympäri Suomea. Asiasta kertoi viime syksynä Arvopaperi, jonka mukaan Apulannalla on ollut viime vuodet koko ajan tekeillä asuntoremontti jossain päin Suomea. Santapukin mukaan hän on itse ollut kaikkien vuokrakohteiden kunnostamisessa mukana.

"Rakennustaide on kaikkien taiteiden äiti ja sillä ajatuksella olen harrastanut rakentamista jo pidemmän aikaa. Erityisen iloinen olen siitä, että myös Toni on alkanut lämmetä aiheeseen. Käsissämme on muutama kiinnostava hanke, joiden puitteissa uusi Kodin Terra kiinnostaa", Apulannan toimitusjohtaja Sipe Santapukki sanoo S-ryhmän tiedotteessa.

Santapukin mukaan Asuntomessujen projekti on hänelle ja Wirtaselle uutta, koska se keskittyy sisustukseen raa'an rakentamisen sijaan.

Rakentamisen lisäksi muusikot eivät ole eilisen teeren poikia yritysyhteistyössäkään. Apulanta on tehnyt jo vuosia menestyksellistä ja palkittuakin sponsoriyhteistyötä Veikkauksen kanssa. Vuonna 2016 Apulanta testasi siipiään Biolan in kanssa.

S-ryhmä viestii yhteistyön myötä myös Kodin Terrojen perusteellisesta uudistuksesta. Santapukin ja Wirtasen sisustusaatoksia voi nähdä niin Porin asuntomessuilla kuin sosiaalisessa mediassa.