Onerva Österberg on aloittanut Asennemedialla Senior Creativena, keskittyen podcastien konseptointiin ja niiden sisältöjen kehittämiseen.

Entinen ammattiurheilija, valmentaja ja somevaikuttaja Eveliina ”Eevsku” Tistelgren on puolestaan liittynyt Asennemedian vaikuttajaverkostoon.

Podcastit ovat jatkaneet kasvuaan, ja Asennemedia haluaa vastata monipuolistuvan alan tarpeisiin sekä tukea podcastiensa kasvua ja kehitystä.

”Tällä hetkellä uutiset ovat täynnä negatiivisia ilmiöitä ja tapahtumia. Ihmiset kaipaavat viihdettä elämäänsä. Haluamme vastata tähän kutsuhuutoon”, Asennemedian toimitusjohtaja Ulla Vartiainen kertoo M&M:lle.

”Palkkasimme Onervan luomaan kuluttajille viihteellistä sisältöä, joka on hänelle hyvin tuttua television puolelta.”

Pitkän uran median parissa tehnyt Onerva Österberg on työskennellyt aiemmin muun muassa MTV:llä vastaavana tuottajana kotimaisen viihteen parissa. Hän kertoo seuranneensa mielenkiinnolla Asennemediaa ja myös yrityksen työhyvinvointiin liittyviä avauksia.

”Uskon tuovani yritykseen uutta osaamista ja näkökulmaa, kiitos pitkän televisiotaustani MTV:n vastaavana tuottajana.”

”Asennemedialla on erittäin laadukas vaikuttajapooli ja odotan innolla heidän kanssaan työskentelyä sekä uusien podcastien suunnittelua ja toteuttamista", Österberg kommentoi tiedotteessa.

Tistelgren on kirjoittanut blogia matkastaan ammattiurheilijana jo 10 vuoden ajan, ja nykyään hän keskittyy sisällöntuotannossaan erityisesti Instagramiin. Hänen sisältönsä käsittelevät laajasti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

”Vaikuttajamarkkinoinnin kenttä kasvaa, kehittyy ja monipuolistuu. Me pyrimme vastaamaan kuluttajien kysyntään mahdollisimman monipuolisella ja laaja-alaisella vaikuttajajoukolla.”

”Eveliinalla on vahva fitnesstausta, mutta hän keskittyy paljon myös pehmeisiin arvoihin ja mielen hyvinvointiin tällä hetkellä. Myös näitä asioita ihmiset tällä hetkellä elämäänsä kaipaavat”, Ulla Vartiainen toteaa.

Tistelgren kertoo tehneensä vuosien ajan monia asioita hyvinb itsenäisesti, mutta etenkin urheilun onnistumisten kautta oppineensa, kuinka tärkeää on löytää oikeat ihmiset ympärilleen.

”Tiimissä on aina enemmän voimaa ja lisäksi on kivempaa tehdä porukassa! Asennemediasta olen saanut erittäin ammattitaitoisen, inspiroivan, laadukkaan ja ajan tasalla olevan kuvan ja lähdenkin erittäin kiitollisena mukaan tähän upeaan porukkaan”, Tistelgren iloitsee.

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto. Yrityksen liikevaihto tilikaudella 2019 oli 1,9 miljoonaa euroa ja tulos 74 000 euroa.